Hemma

så har man äntligen kommit hem. Väldigt dryg resa. Fick inte den bästa platsen på tåget precis, och den var ju definitivt inte värd 520 kr. :(



Landat i soffan och lär bli kvar här hela kvällen. Förhoppningsvis blir de en tidig sänggång också. Tror jag behöver sova. Har sovit oroligt inatt som va och sen rest hela dagen. Så man känner sig rätt mör. Vill återigen tacka för en otrolig helg med er snuttisar. Lowa,Jens,Anna och martin. De var guld verkligen. Det får inte dröja allför lång tid tills vi ses igen.


'





Soffläge.

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig. Imorgon är det äntligen måndag....

Tyst.....

Har sovit ganska oroligt inatt, inte riktigt kunnat koppla av. Och anledning till detta är självklart att jag har lagt bud på en biljett hem på tradera. Det roliga med de är att dom alltid går ut jättetidigt på morgonen så man måste antingen vara vaken eller göra som jag, sätta klockan på ringning 5 min innan. Det gjorde jag även denna gång. Priset steg och steg och de va fler än jag som ville till Stockholm om ja säger så. Men för ynka 520 kr blev den min. >_<


Så nu sitter ja här i tystnaden, Lowa och Jens ligger o sover. Vill inte väcka dom heller. Lowa kom förmodligen hem rätt sent. Det är 1,5 timme kvar tills vi måste åka. så dom hinner nog vakna :)
Ska fortsätta packa lite och sen göra mig iordning helt.
Vill inte..........dumma dumma





Väl hemma......

....ja, inte i sthlm. Bara hemma hos Lowa och Jens. :) Åh de är så mysigt här. jag tror dom ska få adoptera mig. HAHA.

har precis kommit hem från världens mysigaste kväll. vi stack till bitline och käkade middag. Vi käka hamburgare och pizza. Samt vitlöksbröd till förrätt. För er som inte vet vad BiteLine är så är det lite i samma stuk som TGI Friday's. Pizzor,burgare,pasta,grillmat m.m Riktigt nice. Vi hade verkligen så himla roligt också. Massa skratt, alla var övertrötta. Sherlock Holmes va riktigt bra. Hade inte så höga förväntningar men blev positivt överasskad. :)












Haha flottigt värre.
Nu är min mage i chocktillstånd efter all denna mat. Så va jag behöver nu är lägga mig i soffan och läsa lite kanske :)

Kommer förmodligen ha problem o sova, Lowa fick precis sticka iväg igen till Anna..hon mådde inge bra :( dom skulle till akuten. Blir orolig och hoppas de inte är allvarligt. Gumsan....♥


Godnatt så hörs vi imorgon innan avfärg mot storstan kanske. Pöss

update:

Hela dagen har spenderats i soffan under täcket med massa godis och onyttighetet :) Så nu blir de mycket gym nästa vecka. ^^



En påse godis,en varsin pizza, 2 påsar chips, dip,Läsk,2 skavllertidningar samt Aftonbladet.



Nu ska vi iväg för o se Sherlock Holmes samt en middag på Biteline :) Myspys lördag med andra ord.



Det är svårt att göra sig "fin" såhär dagen efter, hur myckt man än försöker så försvinner inte dom svarta ringarna under ögonen, eller den lätt rödspräckliga ögonvitan...haha. Men de är helt okej. Huvudsaken var väl att man var fräsch igår. :)
Mina 3 kr för biljjeten hem imorgon står sig, tänk om jag kunde få ha lite tur också......Då är jag hemma runt 4 tiden imorgon så hinner man kanske tvätta. Jättetråkgit men a 'must-do'.




Nej nu ska jag fixa håret sen ska vi iväg :)


Ha en fab lördag mina vänner.

hur lyckas jag alltid?

Haha. kvällen igår va grym. vi hade en hejdundrande förkväll med Anna och Martin innan de bar av till Oscar's. Där blev de skaka rumpa en hel del. :) Grymt kul!  Mission completed. ^^
Imorse när jag vakna blev jag bjuden på vatten och alvedon, därefter en fruktsmoothie, kaffe, och sen mat i form av ägg,falukorv och potatis. Lowas kille Jens tog sig tid att stå o laga mat till oss. Snällt! :)

Idag blir det antingen på't igen eller en lugn och skön kväll med bio. Vi får väl se. Klockan är ju bara ett änsålänge.  Men de lutar åt en god middag och bio, Sherlock holmes.


En sak kan vi ju konstatera. Jag vill inte hem!! Jag trivs här. :) Med min lilla Lowa. Hon bor alldeles för långt ifrån mig. de tycker jag inte alls om.



Nej nu väntar soffan. Gud så skönt. Hörs senare





Raj raj i sundsvall.

Tänkte de är lika bra att jag gör ett blogginlägg medans jag fortfarande kan :)

Dagen har varit fullspäckad, klev av tåget och blev hämtad av min lilla snutta. Vi åkte dirket till Birsta och gick och shoppade lite, det blev en ny väska :) I LIKE! Sjukt fin! bild på den kommer senare. Vi gick och hälsade på Anna som jobbade och hon blev väl antagligen så sugen att följa med ikväll FAST hon jobbar så hon är påväg hit. Martin kommer också. ÅH så jag saknat alla människor här uppe. ni är underbara :)

Sen blev de systemet och inhandling av idag och morgondagens alkoholförbrukning. :)






Yeeeääää...


Jag kommer ha en fantastisk kväll. så jag hoppas ni också har de :) Jag lär väl vara i dimman mest hela helgen. Eller vi. :) Sååå får se om jag har tillräckligt mycket kraft för att skriva imorrn.






Puuuuuuuuuuusss på er

HAH!

Jag fick biljeten ;) moooot súndsvall 10.30



ne, ska krypa ner under täckte en liiiiten stund till. Jag vet inte va de är med folk och ringa klockan 03.30? Varför gör man sånt? "Tja, va gör du"            ????????????












Hej sålänge


E jag ensam på en söndag blir jag dum, och mörkrädd mitt på dan, måste bort från tysta rum, o e du hyffsat likadan kan vi gå vilse genom stan...

godkväll.


Ja de här med planering är ju inte riktigt min grejj, tycker de är roligare och chansa lite, vilket inte alltid går vägen. Haha.




Nu ska jag krypa ner under täcket.  Igår va grymt roligt. Shan e ju kul. Jag fick märka ut mig genom o skrika pankaka högt mitt i tystnaden. Hahahhaha...så vi skrattade. Han skämtade om att svenskar har så konstiga uttryck...som "nu går du till ditt rum MARSCH pankaka" men han hejda sig vid Marsch och väntade på att någon skulle avsluta meningen, och de kände Jag, den enda svensken där inne för. HAHA. Han lät förvånad och sa "ja de finns svenska brudar här inne"  HAHA. sååååå vi skrattade.







En dag kvar att jobba sen blir det baj baj sthlm och baj baj trista täby. Weeeeee. Har mycket att fixa imorgon innan avfärd.

Godnatt! Sleep tight.




:)

Godmorgon. ja lyckades vakna. men nu har jag bråttom.

Glömde ju säga vad ja ska göra idag efter jobbet :D




Toarulle toarulle, tooooarulle..............




Gootta ruuuuun........

Godnatt

Hela dagen har gått knasigt fort. Efter gymmet kom AiAi och vi satt uppe hos nettan och snackade skit ett tag. Sen gick vi ner och unnade oss varsinn pizza och kollade på fucking åmål. mys.

Har egentligen inte gjort någonting idag som jag hade tänkt göra. men de va rätt skönt att faktiskt vara ledig.


Imorgon är det jobb igen och eftersom mats är ledig får jag ta mig till jobbet kommunalt, vilket innebär att bussen går  06.30 imorgon. OM NÅGON KÄNNER SIG MANAD, RING O VÄCK MIG KLOCKAN HALV SEX! för  jag kommer ha vansinnigt svårt att kliva upp. tro mig.  Men de är bara tre dagars jobb sen så är de ledigt igen.




Jag idag...............................




Nu ska jag kika klart på Paradise och sen blir de nanna kudden. Dessvärre har jag läst ut twiligt del 3 så de blir ingen läsning ikväll :( Ska få bok nr 4 av mamsen imorgon, kan knappt vänta tills jag får börja på den. sååå spännande. :)

Sov gott allesammans. Puss

Im like a fine wine....and every wine needs a cracker.

Godmorgon!

Så var man ledig, sååå skönt det var att sova. stängde av telefonen in case of. Ingen ska få förstöra min sovmorgon :)


Nu har jag ätit lite frukost och ska snart ner till gymmet. Har en bokat tid med en instruktör klockan 12. Så jag bör vara där lite innan. Runt halv. Så man hinner värma upp lite. Sen ska jag hem och städa lite och ta hand om disken från igår. Brorsan lämnade den efter sig. :) Men det är helt okej. Jag fick middag på bordet och idag har jag lite kvar att värma efter träningspasset.





Jag återkommer när jag varit där och städat lite.




Ha en bra dag!






Söndag kväll 24 januari

Kom hem från jobbet och möttes av bror och Annika.  väldigt trevligt.

Dom hade lagat middag, pastagratäng i ugn med fetaost. sjukt gott :) Tacksamt att ha mat på bordet när man jobbat hela dagen verkligen!


imorgon är jag ledig och det ska bli väldigt skönt. Ska ner till gymmet kl 12 och få instruktion för alla styrkemaskiner. nu jäklar är de beach 2010. HAHA. Jag har iallafall motivation nu. jag känner att allt kanske tillslut börjar styras upp. Utbildning på g, grekiskan börjar i februari och nu är träningen regelbunden. bra mimsan, bra! Senare på dagen kommer AiAi. Åh de blir kul. Undra vad vi ska hitta på. :) Awesoooooome.








Nu ska jag hålla sällskapet sällskap och titta på Johan F.
Ha en mysig söndagskväll my dears.




Jag tror de är er det är fel på och inte mig. haha ett seriöst kromosomfel. Det vill jag lova, för tillfällig sinnesförvirring är ju bara förnamnet.

mysgos







Just chillin'


På pricken

Stjärntecknet Vågens egenskaper



Den som är född i Vågens tecken trivs i glada och festliga sammanhang. En social, utåtriktad natur med god förmåga att knyta kontakter. I relationer och samarbete är Vågen diplomatisk och hänsynsfull, rättvis och välmenande. Vågen är mån om att göra ett gott intryck och är svag för smicker. Uppmuntran och gemenskap är viktigt för denna tillmötesgående, charmiga karaktär.

Skönhetsplaneten Venus styr över tecknet. Vågen har en dragning till festligheter av olika slag, glitter och nöjen. En livsnjutare med ett glatt sällskapsliv. Vågen är angelägen om att det ska väga jämnt i vågskålarna, inget får bli fel, å ena sidan men å andra sidan. Ambivalens och ibland dubbla budskap hör till bilden. Vågen kan ha svårt för att fatta beslut och är angelägen om att inte trampa andra på tårna.

Vågen har ofta god smak och intresse för kläder eller inredning. Att dekorera och pyssla faller sig naturligt för denna estet. Vågen tycker inte om bråk och stridigheter utan föredrar balans och harmoni. Det finns inte så många singlar födda i detta romantiska tecken. Om Vågen känner sig ensam dröjer det inte länge förrän tomrummet är fyllt. Tvåsamhet och gemenskap är viktigt för samarbetsvilliga, mjuka Vågen. En smula fåfänga hör till bilden. Vågen söker uppskattning och bekräftelse och har ofta ett fördelaktigt yttre.

Smidighet och anpassningsförmåga finns i stora mått. Vågen är lättsam, humoristisk och underhållande, men blir lätt rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen har gott om list och taktik, och inga svårigheter med att linda andra runt sitt finger. En flexibel natur med glimten i ögat!



kunde inte sagt de bättre själv.

Saturday night. not very live...

Hello.

Kom precis hem från le wörk. Ganska bra dag faktiskt. Blev inte lika jobbigt som det brukar vara att jobba. Men de värsta kommer väl imorgon. De här me o jobba sena helger har aldrig varit min grejj, men nu börjar jag faktiskt uppskatta de. Sovmorgon är ju helt underbart. Annars börjar jag 07.30 vilket inte alls är speciellt roligt. Då får man visserligen gå hem runt 16,00 men jag är ju en riktigt sömntuta så..detta passar mig bra.

Jag och AiAi spenderade lite tid inne i kodningsrummet...där underhöll Looser oss med lite porträtt av oss på tavlan, känner att han riktigt fångat OSS. HAHA. AiAi var väl mest missnöjd med att hon inte fick utsläppt hår och jag undrade varför jag fick en kjol. Men gud så vackert det blev, verkligen! ( så nu har jag nämnt dig här Linus. nöjd nu? haha) antagligen är du väl inte nöjd förrän du fått din nuna utpublicerad. En vacker dag så...


Haha, är de inte fantastiskt? :) Tack Linus, verkligen.


Var tvungen att ringa jouren för värme idag. jag hade exakt 15.9 grader inne igår. Elementen var iskalla. bokstavligen iskalla. Så dom fick höra ett och annat och nu när jag kom hem var de åtgärdat. men jävlar på måndag ska Akelius få höra ett och annat också. Här tänker de inte betalas någon full hyra inte. Jävla människor.



meningen var också att bror skulle komma hit och hålla mig sällskap men eftersom de blev en lång resa för stacakren från tullinge till brottby så visste han inte om han orkade komma hit. Förstår honom. En annan dag kanske :)


Ha en underbar lördagskväll mina vänner. Ni kan väl parta lite åt mig som får sitta hemma i min ensamhet och titta på tv. haha.



Me at the moment

Somebody should take it away from you and give it to someone who really can handle it.

Vissa människor borde ju inte få äga vissa saker. Vad ska dom me de till när dom ändå inte vet hur man använder dom........uppenbarligen. Tragiskt! Ännu en anledning till att jag är som jag är min käre vän.



Nu har jag kommit hem från jobbet, och nu ska jag ta ett varmt bad. Det är väldigt kallt i min lägenhet just nu. Akelius är ju inte direkt bra på att försörja sina hyresgäster med värme och det ska dom få höra!

Imorgon ska jag jobba och på söndag också, vilket känns helt tristess.



Jag känner mig typ...........................såhär. haha




Men jag har något att se fram emot. Det är nästa helg. Älskade sundsvall. och underbara människor som bor där. :) Er har man fan aldrig tråkigt med. Och nu blir det riktigt party när jag kommer upp, de vill jag lova er, så var beredda.  :) Ledig måndag, jobbar tis,ons,tor sen bär de av upp på fredag. Med en lön i fickan också kan de bara bli succé. Let's do it sthlm-style................or Mimmi-style ^^


Adjö

Hej fredag.



typ.





























Varför är du så konstig

Swing el woods

Gnuttes post trotsar snö och frost.




















hihiihihi :)


Hurtigbulle nr 1.

Japp, de vill jag lova.

Kl 07,40 imorse begav jag mig ner till gymmet. Körde halvmilen igen och sen lite rumpa & lår.  Vad skönt det var. Jag är riktigt nöjd med mig själv, så nu har jag duschat och fått i mig en frukost.



Toksvettig....

:) Jag och mamsen gör sällskap till  jobbet idag.


Men nu hinner jag inte mer. Skulle bara skryta lite.






ha en supertorsdag.

puss

Goodnajt.

Nu ska jag och mamma gå och sova. Jag ska återgå till min (älskade) bok. Gud så jag tjatar, men den är verkligen bäst och jag är olyckligt kär i Edward. Haha.

Tiiiidigt imorgon, ska vara på gymmet mellan halv åtta och åtta. Haha de kallar jag självdiciplin mina damer och herrar om jag klarar de =)







I like it, like it alot.




natti.


Dont blame me for being....

kommit hem från jobbet. Sista dagen jag jobbade fm. Imorgon väntar 11.30-19.30. Men innan det ska jag ner till gymmet och köra ett pass. Mamma kommer förbi ikväll och sover över. Hon ska nämligen besöka tandis imorgonbitti så då får hon gärna vara här så blir det nära o bra. Och då tänkte jag att jag går samtidigt, sen har vi sällskap till jobbet  :) Men secret secret. Snart kommer hon kanske göra mig sällskap oftare :)

I helgen väntar jobb. Inte alls kul. Men man kan säkert roa sig på ett eller annat sätt ändå, de är jag bra på.
Tror jag får sällskap här på lördag :)






Mimmi idag


Idag hade jag för första gången mina nya svarta jeans. jag älskar dom :)



Nu kom mamma, vi ska laga mat och bara myyyysa.

Men vi hörs senare ikväll.

puuusss..


Tell them it's me who made you sad.

Hemma från gymmet. FY va jag pressade mig själv. Det var riktigt skönt att lyckas. Jag sprang halvmilen och med min kondition är de en prestation. Att orka springa 5 km. Det var inte igår..... Sen blev de lite styrka. Mage och ben,rumpa. Det är ju en liten bit kvar men nu är jag inne i det och de känns riktigt bra faktiskt!

Att träna är verkligen bra för själen också, få rensa alla tankar och bara svettas bort allt! Så imorgon blir det nog ett till konditionspass. Helt klart. Nu efter känner jag mig glad och väldigt nöjd. Det är sån adrenalinkick med hög musik i öronen och bara springa.....



Jag har även insett att det är på gymmet man ska hänga. de är ju där alla godingar är på kvällarna, att jag inte kunde räkna ut det. :) Alla som satsar på beach 2010. haha. Såååå nu vet ni var ni hittar mig. ^^


Nu väntar duschen och sen blir det en tallrik gröt och en skiva lingongrova. Muuums. Sen blir det sängen och boken igen. Min älskade twilight saga. I sommar kommer fortsättningen på film. Eclipse.




Gammal bild men ungefär såhär såg det ut idag också :)



Hoppas ni får en bra tisdagskväll. Det har jag haft iallafall och ska fortsätta ha.

´Makin enemies is good....

Jag har planer på att gå ner o träna.... och jag tror för att inte samvetet ska få sig en törn borde jag faktiskt göra detta. Bara köra lite kondition och mage. :)


Tack maddie för igår, de va verkligen mysigt! Behövde få ur mig allting för någon. ♥













Nej nu är det dags. återkommer :)


tack för skymningens sånger tack för nattens alla lögner,tack för rodnaden om morgonen och drömmarna på dan

trött.


Uttråkad.











Måndag.









Make a move.

Montenegro!










We just gillar't!

:D

Hey, that's something everyone could enjoy.....



raj raj med AiAi.





In i dimman

'cause you're a criminal as long as your mine

helt dött.

tyst, mörkt och kallt.





vilken underbar kombo va?



Imorgon är det sista transportsträckan till helgen. jag fick tydligen inte åka till systemet för mina kollegor är lite oroliga för mina helg-vanor :) Ni behöver inte oroa er. jag ska bara roa mig litegrann. Som jag är bäst på. Och till hjälp denna gång tar jag lilla AiAi. Det kommer spåra :P
Får se om de blir en sväng förbi venez också. På en öl. :)

Jag tror jag borde bli manager. Jag satt idag och fridfullt lyssnade på musik i ipoden och hörde en låt jag absolut tyckte grabbarna skulle göra och köra akustiskt. Helt förväntat var de inte alls en sån dålig idé. jag måste ju nästan börja ta betalt snart för sån bra uppmuntran och inspiration. ;) De ser jag fram emot.





Jag tror nästan jag ska nu på studs hoppa i säng och ta till boken igen. de är mitt kvällsnöjje. 


adjö så hörs vi imorgon. 




There's a lot of things going on right now.not.

En dag som alla andra...Dock har vintertristessen tagit över och man känner sig deppig dygnet runt...Ge mig september och Santo i 4 veckor


Kom hem från jobbet och gick ner med Anlo till frissan, de blev riktigt fint stumpan ^^ Sen gick jag upp till nettan och umgicks lite. Så ensamt här nere i lägenheten. haha. Men nu har jag fått ett erbjudande, eller det har väl funnits i ett år men jag har inte tagit tag i det. Nu har jag blivit sjukt peppad och motiverad. Det ska gå. Det är ju bara den där jäkla ekonomin och pengarna som hindrar, tänk att det alltid ska vara så.
jag tänker inte avslöja riktigt ännu vad det handlar om. Måste vänta och se så att det verkligen blir av först!


På fredag blir det öl med yrvädret. haha. kan bli kul. Behöver lite excitement i mitt liv, heter de så? haha. Det blir Awesome...som hon hade sagt. ^^


Hihi hittade min smurfmössa imorse, som jag saknat den.







Haha!


nu ska jag gå o sova. Har tänkt varje kväll att ja ska gå o lägga mig i tid för att orka upp på morgonen. Igår somna jag 01.00. Förstå va pigg jag var när klockan ringde 05.30. Jag ligger ju o läser halva nätterna också för den där nedrans boken är ju extremt beroendeframkallande....

Goodnight


No warning of such a sad song

godkväll.



Helt trött på det bara. Vet inte ens varför jag tillåter mig själv. haha. det är ju lite ironiskt. ^^
Men det är tur att det finns människor som kan banka lite vett i mig då och då. Jag tror det behövs. Jag gillar vanligtvis tunneln. Den fungerar bra i sånna här situationer. Men när man ska ut sen brukar de gå åt skogen....


Så nu, exakt nu, bestämde jag mig för att bara lägga ner. Kors och tvärs hej och hå. Vi får se hur de går. Jag gör det inte ens medvetet. Det liksom föll sig så naturligt. Mitt samvete kommer ikapp lite....sorry.
Det som är synd bara är att jag ofta inser saker lite för sent. Men va e de dom brukar säga. Bättre sent än aldrig.






Sen är de tur att man har vänner som också har en sån där omotiverad-period. När man inte alls känner för nånting. Och så fanns de fler som kände likadant.  :) Du och jag kurten.




godnatt.


p.s de är tur att man kan vara kär i Ed............även om han bara är på låtsas. typ


Läggdags.

Förengångs skull ska jag krypa i säng redan nu........De är nämligen så att jag håller på o läser Twilight del II. Jag kan bara inte sluta läsa. Igår gick jag o la mig lite väl sent men låg ändå o läste i 1 h. Vägrade lägga ifrån mig boken :)

så jag tänkte om jag går o lägger min nu lite tidigare så gör de inget om jag läser ett tag .








Åhhhh de är så spännande. Om ni inte läst böckerna så gör de.



Måndag

Har precis kommit hem. Gick förbi Nettis påvägen och tog en kaffe :) Har inte träffat henne på helgen! Så de va mysigt, även om det bara blev en kortis.


Hemma nu har jag diskat upp det jag hade. Hatar att ha massa disk. Skulle väl egentligen gått ner o träna idag. Men gjorde de inte både av dålig självdiciplin och att min hals har börjat göra ont. Men imorgon ska det bli ett pass!  Ska försöka sno ihop en middag också så jag har en matlåda imorgon!






Idag hade jag på mig mitt nya midjeskärp till ett rött linne. Riktigt snygg kombination faktiskt! Jag älskar det!


Passar utmärkt till mina armband också ^^



Som ni ser så är bloggen i lite ny style. En fin sådan! Det har min underbara Lowa fixat. Tack älskling! ♥




Hörs senare ikväll :)






För jag kan ju inte sluta lyssna på låtjäveln:
    Rise Against-Swing life away


confuseness is all over me.

Nu har vi kommit hem från sollentuna. Det blev en liten spontantripp dit med mamma. Vi skulle kika på jeans till mig då jag är i stort behov av sådana.

Men eftersom jag känner mig själv alldeles för väl visste jag att de skulle bli mer än så. Det var super-rea på Gina tricot. Sjäölvklart var jag ju tvungen att gå in ^^
Så ja....det blev lite andra saker också.


Svarta jeansleggins och ett par underkläder (lite suddig bild)


Svart klänning med silverdetaljer. 49:- (!!!!)


Svart spetströja, väldigt fin 49:- (!!!)



Midjeskärp med nitar, i LOVE! Kärlek vid första ögonkastet.....:)

Nöjd med dagens fynd.
Jag gillar Gina Tricot. Men hur mycket älskade jag de inte när allting kostade 49/99:-
I'm in heaven. haha

Förklylningen har typ gått över. Skönt. Slipper jag vara hemma från jobbet och förlora pengar. Nästa helg ska tydligen bli Giantbra ^^ så kanske e bra o vara laddad för den. :)


Snaaaaaaaaaaaaart, närmare bestämt den 29/1 åker jag upp till sundsvall och träffar min älskade lilla vän. Ska bli underbart. Längtar.



Ha en bra kväll!

Sundaystupidsunday.

Så var helgen snart slut då....

Igår kom david och hämtade mig och vi åkte hem till mamsen. Det bjöds på Lamm med potatisgratäng & tzatsiki. Synd att mina smaklökar inte var i sitt esse bara. Till efterrätt blev de citronfromage. :) Det va riktigt längesen jag åt de. å gott va de!


Idag måste jag tvätta. Kul!





återkommer senare. Ska få på mig lite kläder och få i mig lite mat. :)



Han är helt överlycklig över dom 50-tal småfåglar som har slagit sig till ro på min framsida ^^

Before the lobotomy











Having fun?  Indeed!



"hello, im gay"

fääääärdigt =)

Nu har jag städat hela lägenheten från topp till tå. nästan. (Nästan) alla julsaker är borta.

Kunde ju inte förmå mig att plocka undan mitt ljusträd ^^


Kommer ni ihåg? Fast nu finns de såklart inga julklappar och inget julpynt i trädet. Bara som de är. Mys.

Imorse åt jag en "jul"frukost också. Har fortfarande julmatkvar så de är dags att göra slut på resterna.
Så imorse blev det tomtegröt och hallonsylt :D




Nu ska jag hoppa in i duschen. lagom behövligt. Sen ska jag klä på mig och bege mig till mor min på middag. David kommer och hämtar mig här vid halv sex. Skönt att slippa laga mat själv. :)
Är på bättringsvägen redan tror jag men är hängig och täppt. :(

Hörs senare. Ha en bra lördagkväll ♥

Get me started.

Godmorgon lördag och -14 grader ute. Nej jag tänker inte gnälla för jag har itne ens varit ute, och ska jag ut blir de full mundering, Långkallingar,mjukisar,termobyxor,raggsockor, polotröja, vantar, mössa...ja ni förstår. :)


Kyrkbyn i kylan ^^




Har faktiskt fått sova. gott tillome inatt. Förkylningen har knappt förstört. Det var väl nångång där vi tvåtiden jag vakna till och hade svårt o somna om. Men det löste sig ;) hihi.


Nu ska julsakerna ut.
Ja, tillräckligt pigg är jag för att börja plocka och städa lite. Julpyntet ska bort. Jag vill ha vår nu och de kommer jag väl knappast få med julgardiner. Hahaha.








Såååå vi hörs senare när de är väck :)


eh.....what's up dock?




De är ÄNTLIGEN HELG OCH JA FÅR VARA SJUUUK HELA HELGEN.

inte orka någonting
snora ner nybäddade sängen
vakna av hosta
rinnande ögon
huvudvärk
kliande ögon


jag har längtat. Ändå var det bara 1 månad sen jag var sjuk senast... Vilken lyckost jag är.


...


here we go again...

....jäkla immunförsvar. =(


på sjukstigen igen. Jag tänkte lagom till helgen så....så ja verkligen inte kan göra något annat. Taktik.






Så ikväll fick det bli vitlöksbaugette och Let's Dance.      Toppenfredag.






a little piece of art





Frost kan faktiskt vara rätt fint...inte sant?




uttråkad. ja

Gnäll gnäll gnäll.

Ja, jag gnäller en del just nu. Jag vet! Men jag vill verkligen inte ha kyla. Så är det. speciellt inte när man missar den "mysiga kylan" om det nu finns någon sån. För då är man på jobbet. Så de enda man upplever är mörker och kyla. Inte en bra kombo.


igår jobbade jag. trots att det var röd dag och de flesta gav sig ut på äventyr på tisdagen och var väl bakis igår. inte jag inte. Tog mitt vuxna ansvar och tjänade lite extra kosing. :) välbehövligt..
Dagen gick relativt smärtfritt och jag var hemma till åtta. Perfekt. La mig i soffan invirad i två filtar och tittade på en teater med Eva rydberg på tv. Hon är ju sjuuukt rolig.


haha så jeeevla bäst


Det är redan fredag imorgon vilket känns otroligt skönt. denna vecka har gått fort. och det är inte mig emot. Nu samlar jag pengar till greklandsresan i september. Det är ett tag dit men när ja väl är där väntar 4 veckor sol och bad. Har ni hört va? Helt fantastiskt.



Jag vill bara säga också att jag har världens bästa vänner, de är ni som håller mig varm i mörkret och kylan




Nett madds bumb majz kitty lowis shar aiai ♥  

You'r fuckin' awesome.





Rock on.


Grattis min lilla blogg.

Haha precis som lowas så fyller min blogg ett år idag.

Hurra för dig min elektroniska dagbok.







-här skulle de vart en fin bild men den ville helt enkelt iinte.. tjoho-







Återkommer..... hungrig!

20 minus grader.....adjö.

Nu går jag i Ide....hörs i mars.





HAHA.



Den här reklamen hade jag ju nästan glömt...... X'''D


Godnatt

100104

Så var man hemma, och klockan är i skrivande stund 21:14 :)

Jag kom hem från jobbet 19.40 cirkus, gick in lämnade väskan och la ner träningskläderna och ner till gymmet. Stolt över mig själv nu, jag kanske har lite sjävldiciplin iallafall ^^. Körde 40 minuters löp och 15 min styrka.
Känner mig helt mör i hela kroppen me tanke på att jag fortfarnde har träningsvärk från lördagens pass. Men sååååå skönt. Älskar träningsvärk.





Igår kom mamsen hit och hjälpte mig med diverse hushålls sysslor som att tvätta och diska :) Jag behövde verkligen tvätta. hade massor, tror jag hann med 5 eller 6 maskiner på 3 timmar. helt sjukt. Måste nog boka tid lite oftare så ja slipper släpa upp två ikeakassar med kläder.

Jag och mamsen tävlade om platser för strumporna. hahaha.



dagens outfit:
(eller årets för jag lär inte blogga om vad jag orkar ta på mig på morgonen någo mer. HAHA)

 
Lite rockish idag. :)
Är nu nöjd nu Kittykatt? att jag äntligen lagt upp 'dagens outft.



Nej nu ska ja äta middag, stuvade makaroner med köttbullar, och så lite chili på de.
mums!


Stupid sunday song

Well, I've done some stupid things that I regret
I wish I had wings, I'd fly right out of this building
And I'd like to speak my mind about it
I'd lay it all on the line if I got out of bed in time

But I'm still lying, yeah I'm still lying
I don't know why, but I'm still lying

Got a sundayhead, the beer taste like
October weather, and the light outside
is a boring matter of time
But if you would come around I'd shine
I'd be at ease and you'd cross my mind
and kiss this lonely mouth

But you'll stay out, yeah you'll stay out
Sunday night and you'll stay out

Well, I've got these stupid days to waste
I sit and play them away and you say
well, that's all a matter of taste
But it's just one big countdown to me
I swear it won't be long until
You forget this stupid song

And I'll be gone, yeah I'll be gone
It won't be long until I'm gone
And I'll be gone, yeah I'll be gone
It won't be long until I'm gone










My pigs dont fly.

Godmorgon söndag.

Hade en trevlig kväll igår. Grabbarna kom hit och käkade pizza och drack öl. En perfekt lördagskväll. Riktigt kul. M kom hit och drog igång spel. "Med andra ord" De blev några sägelser:

"-Första siffran i alfabetet.."

"-Hon har en hund, tjorvens vän" (
Ordet att förklara var,just det, Tjorven)

"-Det går ner i vattnet, fint utomlands"  ( Alla fattade väl att ja menade solnedgång ?!)


Ja riktigt kul hade vi. Sen bar det av till tgl. Va väl ingen superhit kanske. Men med trevligt sällskap så gick det alldeles utmärkt. Det blev några öl hos mig efter tgl också. Dom där man INTE ska dricka. Som jag glatt hällde i mig. Jag kan dessutom ha bevittnat något stortDet skedde i min lägenhet runt 4 snåret på morgonen, man har tydligen bra fantasi då?? :)  


Och nu är jag bakis igen på en söndag. Att jag aldrig lär mig......^^
 


Nu ska jag gå till köket och koka ihop något att äta. Se om jag orkar pallra mig ner till gymmet sen.....................ingen kommentar.




Helt klart favoriten från gårdagen....


hejsålänge



2010

Nytt år, nya förutsättningar. this is my year.

Hade en riktigt bra nyårsafton.
Firade den hos Maddie tillsammans med Jossan,josse,my och sofie. Vi åt en mysig middag med toastskagen till förrätt och lövbiff och potatisgratäng till middag. Sen blev de lite våghals. Det var väl då vi kom igång :) Senare på kvällen bar de av mot fest i vallentuna hemma hos tobbe. Riktigt kul!
Eftersom jag gjorde tabben att glömma min kamera så har jag tyvärr inga bilder att visa, änsålänge. Men dom kommer, bättre sent än aldrig, huh? ;)

När jag väl skulle hem därifrån fick man gå ner till bussen och vänta en halvtimme ute i kylan. Inte kul. Var hemma runt halv fyra och då var det inte mycket annat än sängen som lockade. Det skönaste var att på nyårsdagen mådde jag faktiskt oförskämt bra. För en gångs skull. :) 




De här med nyårslöften tror jag inte riktigt på, de är bara någonting folk gör för att lindra samvetet. Att man faktiskt ska bättra sig inom vissa områden. Men jag har lite "must-do's":


Börja övningsköra och skaffa de där nedrans körkortet- Det har legat på is länge och nu börjar jag verkligen känna att jag behöver de, så till våren är det dags. Då ska david få den stora äran att köra med mig :)

Ta tag i träningen- Pinsamt nog ligger gymmet 5 min härifrån och ändå har jag inte varit där speciellt mycket. Så nu är det ändring på de! Måste,måste,måste.

Bli av med diverse laster - Här finns det en del att jobba på, och det ska jag verkligen göra, jag vill må bra.

Spara massa pengar- Jag kommer behöva jobba extra en hel del, här handlar det också bara om att orka. Planen är att i september bege mig till paradiset i 4 veckor, och för detta krävs såklart en hel del klirr.

Lära mig grekiska- Detta år inleds med en nybörjarkurs i grekiska. Det kommer bli riktigt roligt och jag kommer få hjälp av mamma som redan börjat och är inne på sin första fortsättningskurs.


Det finns mycket men just nu är dessa prio ett. Kommer ja på fler med tiden lovar jag att uppdatera er om detta. :)



NU ska ja faktiskt gå ner till gymmet. Bannemig! Bra Mimmi!



hejsålänge!



RSS 2.0