Well, hello to dej

Today i had a very trevlig dag.
i was vaken eight o clock and was very pigg. but i vägrade to go upp so i slept a little bit längre. Then i went to the gymmet. did som exercising on the gåband and the som styrka. Very nice. Home, take a dusch, and off i runned again, to the buss mot Kista. I met my mamma there and we shoppade a little bit. Very trevligt.

So tonight mamma has bjudit on middag, that i actually valde. Tomorrow i am going to jobba som övertid. I like to jobba övetid, because it makes a lot of pengar in the next månad.



I miss this plats very mycket. Im räknar the dahar until im going där. In september......for fyra weeks.


This was very jobbigt to read, i know. But maybe i am not going to skriva some more in the blogg during this helg. So i wanted this inlägg to be something special. :) So now it är.  On sundaykväll maybe. I can visa er all the things that i have köpt. And also show you the tavla that i got today, förestallande Jossan naked painted as a tapet. I am very stolt. I did a great jobb, and she was a great modell. 

But i will show you the resultat on sunday. So have a great helg everybody, because i am going to ha de.

Goodnight and sweet drömmar.

Shop-a-holic

Kom precis hem från jobbet och tog en sväng förbi min älskade.

imorgon är jag ledig och ska åka och shoppa mig lite kläder, har lite shopping abstinens. Det var ett tag sen :P kaske hitta någon frän outfit tills på lördag då de ska röjjas i Uppsala :) de vankas 25-års partajj.

På lördag på dagen blir de först lite jobb, övertid. i like. Eftersom innbandyn är inställd denna lördag passar de utmärkt. :)








nej nu ska jag vara social.
hörs senare ikväll.

Puss

Utkast: Feb. 24, 2010

Jag har varit lat idag, de va mycket jag skulle göra när ja kom hem från jobbet men har endast lyckats med 1/5

Diska,städa,laga mat,träna,tvätta.....de blev tvättta. Så ska kila upp och hämta tvätten sen blir de sängdags.


Imorgon är det lön, hipp hipp hurra för den dagen jag jobbade övetid förra månaden som gjorde sig synligt på specen.








Godnatt


Idag fick jag hem det...

...efterlängtade handsmycket. Som jag förövrigt betalade med mina sista pengar... :)
Jag gillar det verkligen, känns lite rock på nåt sätt....så absolut min smak.


Har inte hunnit prova de själv ännu, men kommer en bild på de. Lär inviga de i helgen :)

är helt slut. Åkte klockan 09.00 hemifrån och är tillbaka 21,00. Då är 4 timmar av dom 12 endast qualitytime med SL. helt sjukt. Att man ska behöva förfrysa varenda organ i kroppen i väntan och hoppet på att bussen kommer, vilket inte alls är en garanti. Har man tur så.....



Jag tog mig tiden att laga mig en god matlåda tills imorgon, men mycket mer än så orkar jag nog inte ikväll..de blir sängen nu direkt... en ny dag att ta sig igenom imorrn. En lååång sådan.
I helgen blir de 25-års partajj i Uppsala. Det ser vi fram emot! Skönt o komma bort från täby! Med min älskade M.




John håller mig varm i vinterkylan.

"Who says"



nej godnatt käre vänner och sov gott.

Now when it's all said and done....

Precis kommit hem från grekiskan, och jag kan inte annat än säga att de är rena rama grekiskan. Vi gick igenom verb, vilket är helt orimligt eftersom jag inte ens lärt mig bokstäverna ännu. Haha. Men jag ritade av alla krummelurer hon ritade på tavlan som skulle föreställa bokstäver. :) Igår satt jag och kikade lite på en dvd jag fick låna av mamma...för nybörjade så är det lite spel och annat där man lär sig färgerna m.m Hur kul som helst, tur att ingen hörde mig när jag satt och upprepade alla ord, måste låtit supertöntigt. ^^ Men jag har gett mig fan på detta, lite måste man ju kunna eftersom 4 veckor väntar i september

-BILD-
(men eftersom blogg.se vägrar så blev de inga)


Imorse var jag hos tandläkaren och det sved ju verkligen på kontot. Men snart är det ju lön. Och då ska jag shoppa. För er som läser och känner mig väl vet att jag knappt överlever en månad utan att shoppa och nu har de gått mycket längre tid än så......börjar bli psykiskt påfrestande :P



Helgen var bra trots jobb, och jag är på riktigt bra humör...kanske börjar denna vinterdeppression släppa något. Jag tränar för fullt, pluggar, jobbar, umgås med mina kära vänner och har insett att de små saker som ja kallat problem faktiskt inte är så jobbiga. Jag är som jag är. Och jag måste bara inse att jag inte tänker ändra på mig för någon annans skull. Simple as that.


Och nu har mitt internet börjat krångla så jag lägger ner för ikväll :) Ska lägga mig o slöa på soffan ett tag innan jag kryper ner i sängen.


Favorit i repris

Förlåt, de var meningen att du skulle ta åt dig?













Och igår var jag tvungen att uppdatera mobilen eftersom den va en generation efter. 

Så alla SMS försvann. ibland blir man glad
. Så ni är välkomna att skicka fler och fylla min Inkorg som för tillfället ekar. ^^


Okej, nu har jag tröttnat!


Puss på er. ♥


I'm very very ledsen

...för den sjukt dåliga uppdatringen i veckan. Här är en väldigt enkel sammanfattning...


- Grekiska kurs, första lektionen
- Mammabesök
- haft oerhörd träningsvärk
- Sena tvättider.
- Kaffedrickande hos grannen
- Försenade tåg och bussar vilket resulterar i köldskador
- fått nöja sig med andrahandssorteringen, im with you J
- blivit oerhört förvånad vad bittra människor är
- besökt gymmet
- Stressat
- Fått beröm
- Kommit till insikt
- Blivit en bättre människa
- Glömt bort min älskade blogg
-
Drömt lite mer om Santo
-
Varit arg på en vän
- Insett att vågen visar -2 kg




Vilken fantastisk vecka! Jag menar jag kan knappt vänta tills nästa vilken ja inleder med en ledig måndag. Men har ju planer hela den dagen. Ikväll är det mysmys hos M ♥. Ishockey. Imorgon blir det jobb till klockan 14.00 sen ska jag mot solna och spela lite med pojksen på jobbet. Sjukt roligt. Nu har vi målvaktsutrustning också så david slipper gå om kring med röda märken i pannan efter jag skjutit :)


Hittade massa gamla bilder på mammas dator...blandad kompott, HAHAHA


Glad på santorini innan middag


Älskade Yard...♥


Lille Hampus...sötplutte


Plutten


När gismo fortfarande var hanterlig och hyffsat liten.....


Min Lucas....



En gång var man brun och blond....



Har inte så mycket bilder o bjuda på så därför rotade jag lite i mamsens förråd.

Nu ska jag kila i säng. Tidigt imorgon.

godnatt på er.


valentines day...or something.

Ja idag är de alla (st)hjärtans dag... har varit hos mamma och ätit med bror. Jag hade besällt tacos. såå gott de va och jag var såå hungrig :)




Nu ligger jag i soffan och kikar på Blondiner har roligare, haha den filmenn är ju så  klockren.


Är alldeles för trött för att berätta om igår men jag kör den uppdateringen imorgon. JA, de va kickass kul. Karatefylla stämpel. Hej o hå.




Hoppas ni haft en faaaaaaaaaaaantaaaaaaastisk unddeeeeeeeeeeeeeeerbaaaaaaaar alla ÄLSKLINGSHJÄRTANS dag. Bästa dagen på året.....


Puss

Maddie här !

Fick äran att skriva i denna jättefina blogg !

Sitter hemma hos mej, Jag Jossan Mimmi å Aini. Vi har kört lite spel, fått svettattacker, skitattacker, mått dåligt, massa tjat men ändå så vart kvällen väldigt bra ;)

Sitter å dricker öl å taggar inför tegel.. Blir nog väldigt mkt rajraj ikväll. Vi ska supa knulla å slåss, de e så de ska va lixom !

Ni får ha en bra kväll !

/ Maddie


kom nyss hem

Kom precis hem från en mysig kväll hos Maddie. Fick sällskap av erik & putte. hahaha. dom e ju för härliga. Dom drack starköl men jag och M höll oss till 3,5 :P haha funkar skitbra. slipper man vara bakis imorgon också, för de känns de som ja kommer vara tillräckligt på söndag kan jag ana..............:P

nu ligger jag i sängen och myser, dom skulle ner till lokalkrogen men jag valde att åka hem eftersom ja ska upp och spela innebandy imorgon. Ska ta en sväng förbi väsby centrum först innan david kommer o hämtar mig där.
Så åker väl runt 12-tiden imorgon. lite sovmorgon blir de.

Sen imorgonkväll blir de ös. Med Maddie,Kittykatt och AiAi. kommer bli aweeesooomme :) Hej tegel!




Bror ringde idag också, SOM jag skrattade. haha Right back at you! Han kommer och hämtar mig på söndag så åker vi till mamsen på middag. förresten, GRATTIS bror. Jag är stolt över dig, körkortet är äntligen fixat och du kan köra bil lagligt. Syster stolt över bror. :)



Nej nu är de sovtime. Godnatt på er! ha en trevlig helg


puss



utvärdering...

....bra serie, spännande, de hände saker hela tiden och man blev helt klart indragen.

Men helt ärligt känna de lite som dom surfar på Twilight-vågen. Upplägget är hyfsat liknande. Vilket gör att de fick lite minus. För vem kan egentligen bräcka Rob Pattison som Edward. Ingen.
Kommer nog fortsätta följa serien, den va ju bra. lite obehaglig dock. :P

Ska bli skönt att krypa ner i sängen snart, ska lägga mig o läsa...gissa vad? Haha jo fjärde delen i Twilight serien såklart. Vägrar läsa ut boken, riktigt drar mig för de. Jag läser typ max 5 sidor/kväll så den ska räcka riktigt länge. :)




Imorgon är det fredag. Jobbar sent då också. Sjukt jobbigt, Men på kvällen kanske de blir Bowlingdejt.  Och på lördag blir de utgång med girlsen. :) efter träningen så klart. Söndag, alla stjärtans dag. Öppen för förslag.





Godnatt och sov gott




"And so the lion fell in love with the lamb.......
he murmured, I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word.

-"What a stupid lamp", i sighed

-"What a sick,masochistic lion."


Snart börjar de..

En ny serie som känns helt i min smak. Klockan 20.00 på Tv6.



Måste se... så jag återkommer efter de :)


Pöss


Hej

Sorry för dålig uppdatering, men har verkligen haft fullt upp såhär i början av veckan.

Måndag: Jobb, därefter direkt in till Heron City för en bio-dejt. Sjukt mysigt så tack för de :) Vi såg Avatar 3D. Den va bra faktiskt. Jag blev kär i huvudrollen. Hahaha...Synd var bara att ja hade stora förväntingar på 3D:n men tyckte inte den var så speciell. Tycker de är roligt när de kommer ut saker ur bilden och detta var ingen sån film, så liiite besviken. Annars va den bra.



Tisdag: Jobb hela dagen, var på riktigt bra humör till en början av dagen men sen hände de lite saker som fick mig att tvärvända. Så när jag kom hem kände jag att de enda sättet att bli glad igen var att gå ner till gymmet och springa av sig och svettas lite. Och det funkade sannerligen. Mådde sjukt bra när jag väl var hemma,...runt 21.30 nångång, Hahah då kokade jag ihop en matlåda till dagens lunch och hoppade i säng.


Idag slutade jag tidigt, enda dagen denna vecka och firade det med att krypa ner i badet och skrubba hela kroppen, tog väääldigt varmt vatten så de riktigt brändes när jag kröp ner... åh så mys. Så nu sitter man här nybadad och fräsch.....




Jag har verkligen kommit igång med träningen nu. Jag är sjukt motiverad och de känns riktigt bra, jag har nåt att göra på fritiden. Jag har tillome gjort mig ett träningsschema utifrån mitt jobbschema så jag aldrig kan skylla på de :) och nu varje lördag fram till april kommer jag att träna Innebandy med grabbarna på jobbet :) Sjukt kul! Och ännu mer träning om inte annat.

Oj va mycke text de blev nu =) Nu ska jag mysa.



Hörs imorgon. Puss på er

It's been a long night....

Har varit en supermysig kväll, direkt efter träningen gled jag upp till Nettan..vi lagade en supergod köttfärssås med spaghetti till. Hon är en riktig kock den där Nettan :) vi mumsa i oss och kröp sedan ner i soffan. Vi hyrde en film på Ica....de blev "Land of the Lost"   HAHA.  Ni som gillar Will Ferell MÅSTE se den. Sjukaste!'



Galen.

vi har idag också pimpat lille giz. Haha säg till om han var nöjd..........



Playboy...


Hello sexyy.....


Wzzzzuuuup......................


Nu har jag vikt in tvätten och sängen väntar. Kommer nog sova riktigt gott tror jag. Bara en chansning.

Hoppas ni haft en bra helg, men nu är de äntligen jobbarvecka igen. HAHA

Puss&Godnatt


Jag har klickat hem...



Vet att alla har olika åsikter om detta är snyggt eller inte.....men jag gillar de! Vad tycker ni?

Snart är de mitt iallafall :)


Kommer  ett nytt inlägg lite senare om denna mysiga söndag...med bilder. :)
Ska snart springa upp till tvättstugan och hämta ner tvätten, sen så...


Happiness.

Är på riktigt bra humör idag :) känns riktigt skönt nu när man tränat och tagit en lååååååång dusch... ska äta lite lunch. Eller haha lunch och lunch, Blir avokado med keso och ett glas juice. Muuums.




Happyface.



Puuss påer

söndag morgon

Vaknade och kände solstrålarna smyga sig in genoom persiennen. Jättemys :)

För en gångs skull vaknade jag en söndag och är pigg och glad. Jag ska äta lite frukost sen ska jag nog bege mig ner till gymmet. träningspass står på schemat idag. Och ikväll blir det tvätta. Haha otroligt roligt. :P

Igår kväll satt jag hemma och tittade på melodifestivalen. Jag tyckte väl inte de va nåt speciellt, de har blivit så dåligt. Men Däremot gillade jag Salem Al Fakihr's låt. Grym!. Blev lite läsa bok också, men blev trött ganska fort så jag somnade.



Imorgon börjar en ny jobbarvecka. Hm...ingen rolig sådan heller. Har massa eftermiddagar. :( men å andra sidan så får jag sova ut nästan hela veckan, ingen klocka som ringer 05.00 :)











Nej, nu har jag lite o pyssla med innan jag ska ner.
Ha en underbar söndag :)

who says...



Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be

Hej, två öl, två shots och två plåster tack!

Jag tror fortfarnde jag är full....

förlåt..


eller va?

-"Mimmi, hur full är du på en skala?"

"- ehum, typ en sjua"

"- Jaha...okej...jag är typ 7,5

HAHA



Tack för kaffet, hälsa morsan, snygga brallor...


Peace!


wzzzzzzzzzzzzz uuuuuup

Partynajt! Yeeeea..


Maddie mitt lilla hjärta, klart jag inte glömmer dig, men du ville inte vara me på bild för du tycker tydligen inte om mig så mycket..................♥ But i do love you.










Tigel. here we come.

Pöss...

kauka? på en tousda?

Att känna sig nöjd med sig själv. Var nere på gymmet idag också med Bumbii aka krabbtaska. Vi va alldeles fab på gymmet och pressade oss till max. Vi behöver magmuskler garanterat. Så från och med nu bilr de hårt! :)
Jag tänkte inte köra ben/lår/rumpa idag eftersom jag från igår har fruktansvärd träningsvärk. Men konstigt nog blev de så ändå så imorgon blir de väll rullstol......Invalido. Men de känns riktigt bra att träningsvärk. Det är en av den skönare smärtan.




Efter gymmet blev det hem, in i duschen och sen kom mina svärisar hit, eller dom är ju inte mina svärföräldrar på riktigt men jag kommer nog alltid att se dom så. Jag har inte träffat babsi sen i augusti och har saknat henne väldigt. Så barbro om du läser detta så vill jag bara säga att de va riktigt kul att ni kom hit och att jag tycker om er väldans ♥ Ni är och förblir dom bästa.


Mamma
är här ikväll och myser med mig, vi sitter och dricker te framför tvn och jag har hjälpt henne färga håret :) Så imorgon gör vi sällskap till jobbet. Jag gillar de.
Imoooorgon blir fabulös. Med underbart sällskap av Kittykatt ska vi göra kvällen. Och vi vet hur det brukar sluta dom kvällar vi bestämmer oss för att köra fullt ut.....ellllleeeuuur? ^^



sweetass...


så nu blir de snart sängen.....:)

natttiii


Mii

Godnatt. Har jobbat och sprang direkt ner till gymmet, tog ett pass med Bumbii. hem, duscha, laga matlåda, diska,

Och nu sitter jag här och är helt slut. Så nu blir deet sängen..SKÖNT!







längtar till fredag............då blir de flipp. Med KittyKatt! ^^




Otroligt sexig bild jagvet....så ser man ut efter en dusch och utan smink....^^




Så sov gott på er.







Fcuk You



We are inlove, have'nt you heard, how we rock eachothers world.....

Det är helt sjukt...

...hur vissa väljer att driva en verksamhet. Man undrar om dom mutat sig till tjänsten, för dom gör fannimejj inte ett bra jobb. jag tror kanske jag har börjat bry mig för mycket. men eftersom det alltid är vi andra som får ta skiten för de så är det ju klart man måste säga vad man tycker?

Nej, nu ska vi inte vara sånna. Har haft en riktigt bra dag och varit på topphumör...jag vet kanske varför iförsej :P
men de är en hemlis.





Slutade klockan halv åtta och har nu kommit hem. Är väldigt trött. Blir nog en varm dusch och sedan hopp i säng. Jag har hela dagen gått o tänkt på att åka skidor, jag har nästan varje vinter på ett eller annat sätt fått åka lite, och nu verkar de inte bli av. Kanske bara till kungsberget eller Romme. Vill verkligen, en vinter är inte en vinter utan skidåkning och varm choklad på toppstugan :( Så om nååågon känner för o ta en dagstripp eller över en helg så kan ni ju säga till, jag är mer än på.



Se så kul man kan ha i liften :) Detta var när jag och va i Sälen, jäklar så kul vi hade...

Ja de va väl allt. :)

Adjö

Thanks...

...for making me feel like a princess.

RSS 2.0