2009 for the last time.

Nyårsaftonsmorgon....och ja ska hoppa in i duschen.





Adjö. :)

cant help it, really.

Nersjunken i soffan....framför scrubs. Skulle jobbat imorgon men fick inte, så ingen övertid för mig men däremot en ledig nyårsafton att förberda inför kvällen :)

Jag tycker inte riktigt om kylan ute...de är nåååågra grader för kallt. Bara några. Och värre ska de bli. Kan bli så att jag går i ide tills april,maj någon gång. Så ni vet vart ni hittar mig OM jag skulle försvinna. ^^



Tiden gick idag otroligt långsamt på jobbet. Men så är de nästan alltid när jag vet att ledighet väntar. Och idag var ju en såndär "lång-dag" också som grädden på moset ( varför man nu säger så?) 10-19. ren och skär plåga.


påväg till jobbet imorse...har ingen förklaring till den finurliga blicken ^^


och när energin tog slut där framför skärmen....


....är cola precis va ja behöver :D






Snart är det nytt decenium.  Det är ju värt att fira. :) Och det ska vi göra. På allra bästa sätt.

Nu ska ja ta mig något att äta. Sen blir det nog en film innan läggdags.




Dagens låt: Lady Gaga- Bad romance

Fråga mig inte varför,  i just go with the flow ;)


i DID it

jag lyckades.....

jag har fått mitt itunesbibliotek från en dator till en annan....




YAAAAY

My own little dilemma

Godkväll.

Kom hem från jobbet, levande faktiskt tillome.

Gjorde litet ihopkok med rester från julmat till middag. usch jag är så trött på den maten nu. Så om det är någon som är hungrig så vet ni vart det finns ^^

Precis när jag tänt alla ljus jag ägde i lägenheten ropade P från balkongen och bjöd på kaffe & fudge. Det var minsann gott. Lite för gott. Hamnade ju i ett lagom skönt sockerkoma efter det.





Imorgon är det jobb som gäller igen. Hujedamig.



nu har jag faktiskt inte så mycket mer att tillägga...

over and out.



Tack för stövlar i detta eländiga väder.....


Where i'm going.



Godmorgon :)

Har sovit gott hela natten faktiskt. Känns väldigt skönt. Jag vaknade med världens jävla rufs. hahah jag gillar den här frillan för de är bara gå upp och rufsa lite så är det klart... Fast nu har jag faktiskt fixat lite med plattång och så. Lite spraywax också. Passade på att köpa ett hos frissan. Eftersom de krånglade lite med bokningar så skickade hon även med ett volymshampoo som tack. :)




Det vänstra är volymschampot :) Måste prova de nästa gång, Mitt hår kan ju verkligen behöva volym ^^.






Igår innan jag skulle åka hem köpte jag även ännu ett armband för o fylla på lite i samlingen, hihi


Det längst fram :) fint.


Nej nu ska jag få i mig lite frukost och sen är det jobbet som gäller. yes!


Hej hej!

complicated

-"det är farligt att leka med elden"
-"jag vet..men jag är pyroman"





Ny frippa.

Japp, så har man spenderat ett x antal timmar i täby centrum för att få tag på en klipp tid.

Så nu är det gjort....Ville bli lite blondare också så tog lite sånt i medans ja ändå höll på ^^





Älskar sneluggen, de gjorde du bra Jenny.

To Paris,Julia and Honeymoon Beach Hotel

 Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος




Miss you alot. We'll be back soon. :)














Θέλω να πάω στην Ελλάδα, τώρα


Back on track.

Jag är mycket ledsen för den usla uppdateringen i december. Överhuvudtaget. Och speciellt under julhelgen. Men jag känder liksom att det inte var någon tid över ibland allt julstök. Jag är ledsen, och kittykatt påminde mig igårkväll om att jag varit slarvig i uppdateringen och de ska det bli ändring på. Jag vet att jag sagt detta flera gånger. men de blir så ibland. :)


Min jul har varit...inte som alla andra. Men väldigt bra. Min käre mamma kom hit på tisdagkväll och sov över till onsdag. Tisdag den 22 var vi och handlade julmat på citygross i bromma. Och jag har nog aldrig handlat för så mycket när det gäller mat. 1400:- drygt och kylen är full :D helt fantastiskt. nu kommer jag väl dock få äta julmat fram till mars. ^^ hoohoo. Onsdag jobbade jag och jag lämnade M hemma för och städa. Man får inte vara dum... :P Dan före dopparedan åt vi gott och bara inväntade julafton. På självaste julafton begav sig jag mamma och david ut i julruchen för att inhandla lite smått som saknades till julbordet. Jag letade hysteriskt efter en julgran..men när ekonomin inte tillät och inga granar dög fick det bli ett ljusträd istället. Oerhört stämningsfullt sådant. 
                                                                  

                                                   


Vi hade den mysigaste julafton
. Och även om det bara var jag och mamma så var det nog den bästa julen på länge. Min mamma är verkligen bäst.  Vi dukade upp ett helt julbord som att 10 personer skulle äta, men det hör liksom till. Så man har mycket att välja på..


Stämningsfulla ljuslyktor i köket som jag fick av mamma.


Jullunchen i vardagsrummet.... precis lagom till Kalle.


varje hem behöver en tomte.... ^^


Våran mycket mysiga julmiddag.... :)


På kvällen öppnade vi lite julklappar och vi båda blev jättenöjda. Jag hade redan fått julklapp av mamma. Hon betalde min nya jacka och mina nya stövlar.  Men ändå fick jag massa paket :) Två vita örngott, två svarta handdukar, en neccesär, en jättetoffla med små tofflor i som det står gäster på. man hänger den på väggen. Så när jag får gäster finns det tofflor att låna :) Dessutom fick jag en digital fotoram. Jag har länge kollat på en sådan och blev jätteglad.

 Så ni som känner mig såpass bra att ni har några gamla godingar i bildform, välkomna att skicka dom till mig så ja kan få in dom i ramen.



jag vet att detta inlägget blir väldigt långt nu men då har ni något att göra ^^


Juldagen började med TOTAL utrensning av garderob. Jag har sjukligt mycket kläder och det var dags att slänga lite för att få in det nya :) Det tog oss 2 timmar. Men kändes väldigt bra när det var klart. jag har ju en klädkammare, min egna walk-in-closet. ^^ så nu går det verkligen att WALK IN.
Sen kom min älskade sundsvallsbo. Som jag har saknat henne. Vi skulle nämligen ta oss några kalla och åka till venezia för att titta på Backtobasic live. Det var riktigt kul. Strax innan de begav sig härifrån dök min lilla kurridutt upp. Bäst.















Det var helt klart en lyckad kväll. Med diverse minnesluckor förstås. :)


Nej nu måste jag röra mig härifrån. Detta inlägg har tagit mig 1 h. ;)


Puss o hej.


Julshopping och bussjävel.

:dDå var man hemma då. Åkte hemifrån klockan 07.09 imorse mot jobbet.
Efter det fick jag med mig min käre vän shar på julklappshandling. Men jag känner mig själv och det blev betydligt mer julklappar till mig än till någon annan. haha men några blev det iallafall. Eftersom löneförhöjningen kom lagom såhär till jul så måste man ju få unna sig lite ^^.

Åkte från väsby kl 19,54. Bussen skulle då vara i vallentuna ca 20.17. Och 610 skulle ta mig hem därifrån 20.25.
NEJ! Då känner buss 524 för att köra i diket och fastna. Så man fick ju gå en rejäl sträcka för o ens komma till vallentuna.
20 min stelfrusen senare
framme i vallentuna och tog bussen hem. var väl hemma strax efter nio. yes!

vilken dag....


Här är mina fynd idag :)


En blå myströja med korta ärmar och luva. Underbar..


Given t-shirt. Bäst :)


Halvkort kavaj med "nit-paljetter"....helt förälskad faktiskt...



Supermysig vit tjocktröja med små nitar på luvan ;)


En liten söt paljettklänning som är tänkt att bli nyårsblåsan..men vem vet :)



Ungefär så.
Självklart blev de ju några julklappar också...men de kan jag ju inte avslöja mer än såhär...


hihi...



Nej usch nu är det sängen som gäller. Ingen middag blev de idag heller. Men imorgon kommer mamsen hit då blir det storhandling av julmat :)









jag har ju en förmåga att alltid trassla in mig i saker jag inte kan ta mig ur av diverse anledningar och nu har jag gjort det igen.....Mycket har jag lämnat bakom mig för all framtid. Du kan räkna in dig i den skaran. Medans andra tar större plats och imponerar.


tack och hej.

Torsdagskväll

Tack K.

De är ju faktiskt lite ensamt såhär på kvällarna. men med lite tända ljus och en bra film så känns de bättre.






Min hals gör sådär ont igen. som den gjorde för några dagar sen, innan jag blev sjuk. Varför?
Det har jag inget svar på.
Den kanske kände för o göra sig påmind så ja kan ta ännu mer hostmedicin och drömma ännu mera mardrömmar. uschamig. Ni skulle bara veta vad jag drömde inatt som var. Det var inga nådiga bilder som dök upp i huvudet. När jag vaknade blev ja mest lättat över att jag faktiskt inte varken pratat eller träffat denna människa på det sättet drömmen visade. Det hade blivit jobbigt att förklara..






Jag har blivit kär.............men dessvärre är det 4 veckors leveranstid.

Senaste tre dagarna...

Senaste dagarna känns som de varit ett enda stort koma. jag har ingen koll på varken vad klockan är eller vilken dag det är. Jag har sovit så mycket under de tre senaste dagarna att jag har haft svårt o skilja på natt och dag. Jag har liksom gjort mina egna små dygn. Sen blir man ju inte mindre förvirrad när man vaknar klockan kvart över 3 och de är kolsvart ute. Obehagligt.

Anledningen till detta är ju då att jag är förkyld. Jag har haft väldig hosta, huvudvärk och vart orkeslös. Någon typ av influensa kanske. har haft slängar av feber då och då också.
Igår ringde david och frågade hur jag mådde och undrade snällt om de var något jag behövde eftersom han var påväg till affären. Jag hade ju faktiskt lite saker som var nödvändiga att inhandla.
Det blev ett fyrpack julmust (must have) två pkt jucie,mjölk, bröd,skinka,toapapper och så lite choklad.
Oerhört tacksam för detta.

Igår var jag även tvungen att tvätta. Hade absolut inga rena kläder. Sjukt påfrestande i detta tillstånd.
Jag  beslutade mig även för igår att när jag faktiskt var uppe och kände mig halvt pigg efter 3 alvedon skulle hänga upp de sista julpyntet som jag hade inne. Men efter det tog orken slut och jag la mig på soffan igen. Det kändes bekant.

Okej då....snön var väl rätt välkommen ändå...




Ikväll är det simpsonsfilmen på tv.

Ni som inte sett den.





Im not angry, im not sad. Infact not happy either. I just dont care. How does that feel for ya?

it's a cat all over me.

för sjuk och för trött för att blogga.

Om någon undrar hur jag mår annars är det bara o ringa. jag svarar.


...beroende på vem de är förstås.




Godnatt

Godmorgon mitt vinterland.

Ligger fortfarande i sängen. Förkylningen vekar snart ge sig efter alla mediciner jag stoppat i mig. Men änsålänge så hänger den kvar.


jag ska nu gå upp och koka en kopp te och ta en smörgås.









Återkommer senare under dagen med bilder från mötet med Lars. :)



puss

MERRY CHRISTMAS <3

Send your own ElfYourself eCards


Jag är helt pajj.

Min röst är ur funktion och hela jag känns väl egentligen som lite trasig.

Förkylningen jag bara väntat på hela hösten. Och nu kom den. Men bättre sent än aldrig...(?)
















Igår var det jag och Lars

Jag behövde någon ...

....och har fått sällskap ikväll.

Jag behövde de. ♥



















Im breaking up.

therapy


My awesomeness...

Jag ber om ursäkt...

för sjukt tråkig uppdatering. men de händer mycket just nu. Så bloggen har försvunnit lite från prioritetslistan. jag lovar att den ska va tillbaka dit snarast.



Idag är det lucia.... och ja håller på o bli sjuk. Har legat hela dagen med huvudvärk, feber och hosta. Inte nog med de finns det andra saker som bekymrar mig. Saker jag bryr mig om. På riktigt. Jag tycker sånt är jobbigt. riktigt jobbigt. Det kommer från två håll just för tillfället också vilket gör att det blir svårt att fokusera på någonting egentligen.




tack för att du gör såhär mot mig. jag tror det kommer något gott ur de.

Nej..

....inte idag!

Senaste tiden i bilder....eftersom det säger mer än 1000 ord







                          






           










Hej.


Smile that smile

Godmorgon gråa trista tisdag.
 Faktiskt har jag träningsvärk i benen efter igår. haha. Det va den där jäkla spinningen. :)
Och ikväll ska vi påt igen. Då det blir introduktion på styrkesmaskinerna. Yaay.



Nu väntar snart 11-19 jobb. Men Mimmi är glad idag :) Jag tror jag vet varför också ^^




You'll be amazed what you found...









Mycket bra.

Tack Bumbii för att du tog med mig ner till gymmet en stund. Det var skönt och jag blev väldigt nöjd med mig själv. Imorgon har vi introduktion på dom riktiga maskinerna. Så ska de börjas med lite styrketräning också. Nu ska jag verkligen ta tag i detta. Jag har ett mål. Och jag har bestämt mig för o nå det.


 
Efter träningen. innan duschen.

                       

Nehe. bädda rent i sängen och sedan krypa ner med en bra bok? :)
Mycket bra!

Godnatt käraste. :)

    

 

 

 


Detta fält måste fyllas i

Min vän har förstått att man måste ta tag i saker. Och tack vare de har jag nu tagit mig ork även jag.


så nu ska vi ner till gymmet. Och klockan är 20.05. Motivation!




Puss.


Att ha full koll på geografin från första klass

"-Fick du ligga då?"

"-Montenegro"

"-humm ja de är en stad"

"-Awesome"



Finn fem fel i denna oerhört givande konversation en lördagkväll. Lilla nicke.


What if..

Godmorgon! Eller godmiddag. Valfritt. ^^

Förvånasvärt va bra jag mår för o vara en måndag. Måndagar är ångestladdade och ofta väldigt långa arbetsdagar. Man vet liksom att hela veckan ligger framför än. Detta gör att de blir svårt att njuta av dagen.
Men idag är det något speciellt. Och jag kan inte ritkigt sätta finger på vad de är. Men de är nog bara en känsla.

Andra advent firade jag inte på nåt annat sätt än att ligga raklång i soffan och blunda lite lätt. Hela kvällen gick åt. Jag var helt färdig. Men badet gjorde att jag kände mig fräsch iallafall.




När jag skulle sova var jag tvungen att säga till Albert att låta mina katter vara ifred. efter tag gjorde han de. Men jag fick be snällt.  Jag hade själv problem att sova eftersom Albert använde en alldeles för hög ljudnivå för att vara så sent. men han försvann sen.så jag fick min sömn.







jag längtar lite till den riktiga julen.





Awesome.

Vilken helg. Har verkligen haft en superhelg. Tack alla som bidrog till detta ^^

A och jag åkte hem från jobbet på fredag och började med lite sushi/kebab för o sedan komma igång. Det var destination tegel och spelning. Mart och hans band uppträdde och detta ville vi ju såklart inte missa. En grymt lyckad rocknight, som var temat. Mycket bra. Lördagen mådde vi väl inte så bra kanske, de blev rätt sent så vi fick inte så mycket sömn om man säger så. Men "pigga" och glada så skulle vi pallra oss till julbordet med jobbet. Först tänkte jag nästan strunta i att åka dit för huvudvärken var brutal. Och den ville inte ge sig i första taget heller. Fick bokstavligen kämpa i mig dom tre första ölen. Men sen så var man fit for fight igen.
Hemvägen igår höll på sluta i favorit i repris. Att Mimmi somnar på nattbussen hem och åker förbi hållplatsen, men mitt sjätte sinne väckte mig right on time. Tack för de. Sängen var skönare än någonsin inatt...

Sammanfattningsvis så 5/5 toasters denna helg. :)

 











Nu har jag precis ätit lite mat, och det dags att krypa under filten i soffan och halvsova lite. Jag har gjort klart mina söndagssysslor. Vilket innebär bad & städning. Så som vanligt blir de tända lite ljus nu. Mysfaktor. kanske en bra film också? :) Söndagar..........


Hoppas ni haft en lika bra helg som mig.




Nyduschad och nypyntat.

kom hem och liksom nöjde mig inte riktigt med julgardinerna, så det blev ljusstake och byta ut lite ljus runtom. samt att tomtegardinerna jag hade hängt upp tillsammans med gråa, byttes ut till röda :)

En liten röd duk på bordet också. supermysigt...



nu har jag precis duschat och tänkte försöka koka ihop något att äta.....



lite sent jag vet men jag har inte ätit något på hela dagen så de skulle ju va gott med något i magen och såklart till matlåda imorgon. jag är sämst på matlåda. verkligen sämst. Har haft 2 dagar ledigt men kan inte ens koka ihop nåt att slänga ner i lådan. nej nej. mimmi levde på bananer och mandariner idag :) tur att de va onsdag vilket innebär fruktdag på jobbet. :)


Nej nu ere dags. vi hörs snart ;)


Som vanligt

...uppe alldeles för sent för att jag inte kunde slita mig från sängen. så idag blev det ingen matlåda och ingen musik på ipoden. :(



Yäyä.

Gotta run. Jobb att göra.








morrn morrn

Fruktansvärd uppdatering jag vet! :) Jobbat hela helgen och sen har jag varit trött mest.

var ledig igår. Grymt skönt. Men kände mig lite hängig hela dagen. =/

Idag ännu en ledig dag och julgardinerna e på plats, lägenheten är städad. pepparkakorna står på bordet och ljusen är tända. We. Jag tror jag saknat julen lite, trots allt.




Idag ska jag åka och inhandla mig juilstjärnor på fot. Tycker dom e så grymt fina! Efter det ska jag bege mig hem till Maddie som har flyttat in i sin nya lägenhet!!! Grattis gumman ♥ De ska bli kul o se hur den ser ut. och jag är jätteglad för din skull. Förlåt att jag inte kunde på Fredag :( men jag lovar att jag ska gottgöra dig.




Nu blir det lite frukost.



Hej hej

RSS 2.0