Hemkommen från landet!

Åhh. Vilken helg vi haft. Jag och min älskade Maddie. Vi har haft så sjukt roligt!

Dagarna har vi spenderat på klippan. Och de är inte vilken klippa som helst utan klippan vi låtsasäger =) Vi pratade faktiskt om hur mycket de skulle kosta o köpa den. :) Jag skulle då kunna tänka mig o äga den, för de är den bästa!
Där låg vi och solade och lyssnade på musik och snacka massa skit. Underbart!

  


Efter ett tag tröttnade vi dock på o ligga o friteras så vi åkte o pilkade lite strömming. Gud så gott de är. Så lunchen den dagen blev hårt bröd med potatismos och stekt strömming. Som de smakade .

 

Lördag kväll blev en lugn kväll framför tv:n Efter att ha varit hela dagen i solen kände man att tröttheten smög sig på hyfsat tidigt, rättare sagt 22,30. Då knatade vi in i sängen och la oss. Men kanske lika bra de. Imorse var vi uppe tidigt och begav oss direkt ner till bryggan för o ta båten till klippan igen.
Timmarna gick och det blev varmare och varmare.. Det blev tillslut lite mer strömming och sen hemåkning för o städa orning på landet.

Vi har haft en kanonhelg och så har man fått fylla på sin bränna en hel del. Känns skönt. Nu kanske man faktiskt har tillräckligt med energi för o jobba en hel vecka.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


working.

På jobbet, men idag bär de av till landet över helgen,. ska bli så sjuuukt mysigt!
Fiska strömming,ligga på klipporna o lyssna på musik i solen. Bara vi ♥


Hörs efter helgen!

Att känna sig blek

Har precis kommit hem från jobbet. Insåg att jag tappat nästan all min bränna redan :( Jättetråkigt. flera på jobbet undrade om jag verkligen hade varit utomlands...Jag trivs ju såå bra med att vara solbränd.

Så efter jag märkte att dom har fått sprillans nya solarium här nere hos oss så tänkte ja varför inte prova, när jag ändå känner att ja behöver de :)


Så de är plan nummer ett. Mamma kom precis hit också, Hon ska ner till Anette o klippa sig och medans hon gör de så solar jag och sen måste vi åka och handla. Vi har verkligen ingenting o äta hemma.. Men ikväll täntke jag göra efter ett recept jag hittade i tidningen häromdagen. Kycklingwraps

Lät så himla gott, med fetaost,kyckling,couscous. Lät toppen. :)


Nej nu ere lite sol. Hörs senare :P



Nyss hemkommen.

Kom precis hem från jobbet! Varit en lång dag idag, men till allas förvåning fick vi gå en hel timme tidigare. Det tackar vi för :)
Jag vet att jag lovat bilder från grekland men först krånglade vårat internet o sen krånglade blogg.se typiskt va?

så jag hänvisar glatt till ansiktsboken för dom som är intresserade :)


Jag har tagit upp promenaderna igen sen ja kom hem från semestern. Man åt så himla god mat därnere i mängder också. Gick ju inte att sluta :P Så nu är de ut o motionera för fullt. De bästa dessa tider är att de nästan alltid är fint väder på förmidaggen, så man kan promenera i bara linne, hur skönt som helst!! Jag har tänkt att promenera även på hemvägen men eftersom jag dessa två föregående dagar har glömt jacka på morgonen och det blåst och regnat när ja slutat har ja valt att åka bil hem :)

Imorgon är de redan torsdag, tänk att veckorna går rätt fort ändå. Mamsen kommer imorgon och ska sova över. Hon ska ner till frissan och orkar inte åka hem efter de vilket är helt förståligt!  Så de blir mys. Stackars mamma kände sig ensam efter att ha bott tillsammans med oss i Grekland :)

Nu ska de bli lite middag o grejjs samt lite mys i soffan :)
får återkomma.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Första dagen...back to hell

Så var de dags för första dagen på jobbet efter semestern. Tänk att de är så hårt att komma tillbaka.. blä :(
Dessutom så hade ja kvällspass. Som imorgon också :(

Imorse tänkte jag lägga upp bilder från Santorini men eftersom mitt internet då kände för att inte fungera så blev de inte så... dessvärre. Men idag kommer dom upp minsann.

Först ska ja bara få i mig en redig middag och ett glas mjölk. Tänk va gott de är med svensk mjölk! <3

P.s de va lite roligt ... ni som läser verkar har saknat att läsa, om man ska tolka statistiken :) Hahaha


                                            


hej hej sålänge


Tillbaka till verkligheten

Så var man hemma från en alldeless underbar semester med min älskling.

Vi har varit på Santorini. för er som inte varit där. åk dit. De är då ett alldeles fantastiskt ställe. Vi kunde inte haft det bättre.
Vi har fått vårt "brejk" i vardagen och har bara myst. Tack för de. ♥

Imorgon lovar jag att lägga upp underbara bilder från semestern. De är en del men ja ska försöka plocka ur godbitarna. :)

Ikväll har jag fått återförenas med min älskade Maddie. Som jag saknat henne. helt otroligt. Vi sitter liksom ihop om dagarna annars, och en hel vecka utan våra skitsnack och diverse uppdateringar funderar inte. Sådeså :D

Visst att de inte är kul att komma hem
. MEN....att komma hem till en nystädad lägenhet och nytapetserat sovrum går ju inte att vara missnöjd med. TACK ÄLSKADE SVÄRMOR! Och kusin Jimmy för tapetseringen :D Jag blev såå glad.




Nu ligger jag här i sägen och snart kommer älsklingen hem. :
D Har ingen o mysa med för katterna är kvar i ormsta... Som jag saknar mina monster♥  :( De var verkligen jobbigt att se dom idag hemma hos thomas och barbro. Dom ville knappt hälsa på mig. Dom älskar ju ormsta så mycket och trodde dom skulle behöva åka hem. Så dom ville inte ens säga hej till "mamma" :) haha sötnosar! Men imorgon kommer dom...äntligen. Tänk att små kattor kan betyda så mkt.
Findus&Fiona

Nu börjar mina ögon hänga och ja ska få sova i min egna säng tllsammans med min älsk. Under varsitt täcke. Obeservera. Efter diverse incidenter med täcken så  vet vi att vi behöver varsitt :D Och kudden kommer vara mjuk.



Godnatt .

Time for bed..

Godnatt du.

What a morning

Ja, igår va man påväg in till stan för o gå på studentskiva, kände mig väl halvtaggad från första början men när man hade tagit en glas vin till maten så kände ja faktiskt att de skulle bli kul.

Väl inne i stan kommer vi fram till stället efter att ha åkt fel och tagit taxi. Då kommer min söta Maddie på att hon glömt hela sin plånbok hemma..... ehum, ja.   Vakterna släppte inte in oss så vi ringde ett nödsamtal för snabb leverans av diverse personliga ägodelar :) 





Men eftersom jag är så vuxen numer (?) så kände jag att klockan blev alldeles för mycket då jag ska jobba idag och liftade tillbaka med denne snälle chaufför. Så de blev en tripp fram o tillbaka till stan sådär på en onsdag. Mest för att de är så kul o göra sig fin. Haha.

Jag hoppas iallafall alla ni som skulle ha kul hade de! Speciellt Carro som blev sååå söt i sminket jag kladdade i ansiktet hennes.





Klockan ringde kl halv 8 imorse o tänka sig, jag orkade upp :)    Nu ska jag få i mig en macka innan de bär av till jobbet!

Tack för mig HEJ

Money money money.

Jag säger bara de. Jag borde inte få äga pengar :) Jag vet för väl hur man spenderar mest på kortast tid.



Och de mina vänner, är ingen av mina goda egenskaper precis. :P



Ikväll ska ja på krogen för carro ska ha studentskiva. pengar? ja tack?

160.

Japp detta är  blogginlägg nr 160  :)

Idag var det meningen att ja skulle promenera från vallentuna. Men har inte mått riktigt bra denna vecka. Igår natt hade jag fruktansvärda magsmärtor hela natten. Det kom tillbaka idag på eftermiddagen och de kändes nästan som ja skulle kräkas :(

Så åkte bara hem och åt en väldigt god middag. Jag har ju försökt dra ner på pasta,ris,potatis och bröd. Men idag så blev de lite pommes faktiskt. Gotte!

Har fortfarande fått meddelande om mitt pass...vi var ju och fixade de förra tisdagen och Erik fick redan på fredagen ett sms om att han kunde hämta det. Men inte jag :( Nu börjar man bli lite orolig. Om jag inte får något pass så blir de sånt där sista minuten grejj. Kostar multum med pengar.

Jag måste gå o sova. mår fortfarande lite halvt bra. Imorgon är det ännu en tidig morgon.


Har velat länge om ja ska gå ner o köpa glass på ica för ja va sååå sugen. Men nu är de stängt.  Jag ville verkligen ha









Why me?

Bättre sent än aldrig.

Igår var jag oerhört trött och orkade knappt se hela wipeout. men ja klara de och somnade efter. Sussade gott i soffan tills erik väckte mig och de va bara att stappla in till sängen.
Dock sov jag inte alls bra inatt :( Hade fruktansvärda magkramper och vaknade av att jag mådde illa. Sådär illa så man funderar på o springa till toan. Jättekonstigt .

Så igår blev de ingen uppdateringen i älskade bloggen. Men nu har jag äntligen laddat in bilder från helgen och ska bjuda på dom. Vi hade en supermysig kväll hos oss när erik fyllde år i lördags. De kom hit lite av eriks vänner och jag bjöd över jossan. Maddie kunde ju tyvärr inte vara med eftersom hon var på Åland o levde loppan. Vi satt här fram mot småtimmarna innan vi bestämde oss. tänker inte ens tala om vart vi slutade :) men SJUKT kul hade vi iallafall. Lyckad helg.


På söndagen åkte vi in till stan för o se Af Ugglas kör där martina skulle vara med. Jätte coolt var de. mäktigt som tusan. Synd bara att vi inte kunde se martina därifrån vi satt. Men vi kikade över kanten ibland o vinkade :)

 
                              
 

            

 




Fantastisk helg 5/5 toasters.  Denna vecka får gärna flyga förbi. För på lördag bär de av. Santorini med älskade mor och älskade Erik.

Nu är det säsongsstart av 2 ½ män. De bästa

God kväll.

On the road again.

Kul för mig, och alla andra att jag är alldeles för lat för att lägga upp bilder från denna underbara helg.

Men tro mig...de kommer.                                                Förr eller senare




Födelsedag nr 22.

♪ Va e de för en dag?
E de en vanlig dag?
 Ne, de e ingen vanlig dag för de e älsklings födelsedag.
Hurra hurra hurra.  ♪



Kurrande mage.

Jag är så himla hungrig, men de är sådär så jag verkligen inte ORKAR göra någonting o äta så man går o småäter istället. Inte alls bra :P


Jag hade ju förmiddag idag
och min vanliga "taxi" jobbade eftermiddag så jag frågade Erik om han kunde hämta mig. Va sååå otaggad på att åka kommunalt hem från arlanda. De är ju ingen höjdare precis =/ Det kunde han, snäll som han är. Men sen åkte han och puffi o fiskade. (ovanligt) Men jag kan tycka de är rätt skönt att vara ensam när man kommer hem från jobbet. Jag är oftast trött och hungrig när jag kommer hem vilket resulterar i att jag kan bli lite kinkig. Haha så kanske lika bra att erik inte är hemma. ♥ Men han lovade att vara hemma till hockeyn. de är ju SEMIFINAL ikväll. Sverige-Kanada. går ju inte att missa!

Maddie kommer förbi lite senare också. Det gillar vi. Jag tycker inte alls om att hon ska åka bort i helgen. De känns inge bra i lilltån liksom. :(



Sen vill jag ägna en tanke åt min stackars lilla mammi.
Hon e sjukis och har inte varit på jobbet. Det är tråkigt när du inte är där <3 Men snart åker vi ju, och de är bättre att du är sjuk nu, så vi kan njuta ordentligt.


Min bästa mamma!

nu ska jag försöka få lite liv i spotify. De är inte så bra att glömma sitt lösenord. We

Hej hej


Maybe you need to be messed up befor you can step up

Hemma från jobbet. Erik mötte upp mig vid kragsta så jag fick skjuss hem :)

Så skönt de är att sluta 7 och inte 8. Även om det bara är en timme gör den timmen så himla mycket! Man hinner liksom komma hem och faktiskt äta middag ihop innan midnatt! De gillar vi!

I helgen fyller baby år. Vi ska nog äta lunch med la familia på lördag. Sen på kvällen blir de väl bara lite umgänge. Mys helt enkelt. Men Maddie, du ska veta att de blir hemskt tomt utan dig. ♥ jag är inte van att vara utan dig på helger. duvet.
Hii. hiii.

Imorgon skulle de vart en sån där mysig 11-19 vakt men eftersom jag behövdes på förmiddagen så börjar jag åtta och slutar kvart över fyra. Helt överenskomlig deal på en fredag :)


Nej nu ska de nog bli lite middag! de är riktigt fin-middag på g också. Erik har visat sina cook skills igår och idag, tro de eller ej men de men de bor nog en liten kock i honom också :)



Grattis till karki som har nytt "pb" (fiskesnack för personbästa). En "madame"  på "runt 9,4 kilo"

Hahaha. Ja nåt o vara glad för en tist torsdag som denna,

hoho jaja, adjö

Greys!

Jag har aldrig gillat Greys Anatomy. Eller gillat och gillat. Jag har aldrig tittat på de. Men sen jag var hemma hos Maddie och kollade på ett gammalt avsnitt blev ja liksom lite mer intressrad!

Och på onsdagar kl 21 går dom nya avsnitten. Nu har jag och erik precis legat i soffan tillsammans och kikat. Guud så spännande. Jag fick tillome tårar i ögonen. Ni som kikar vet att Izze hade en tumör i hjärnan och skulle opereas av Derek. Jag fick svårt att andas. Så bra och spännande var det!



Efter jobbet idag var jag iväg till täby C och bytte mina skor! Jag som är så nojjig för sånt där med att "klaga". Men inga problem. Supertrevlig kille i kassan som fixade. så nu har jag sprojjlans nya. Så var jag på jakt efter en bikini också. Det gick ju finemang. Jag brukar behöva gå i fleeera affärer fleeeeeeeera timmar innan jag hittar något som passar /som jag är nöjd med. Men det tog en kvart innan jag hade bestämt mig, betalat och gått UT ur täby c. Då blir man glad. Sjukt fin va den och jag är jättenöjd.

          
Mina fiiina nya skor    
   

Bikinin :)


Nej älsk. har redan krypit ner i sängen och eftersom jag hatar att somna sist är de lika bra att springa in, speciellet eftersom jag vet hur snabbt han somnar den jäkeln :P

Godnatt ni. och du.

Godmorgon!

Tänk att det redan är onsdag!

Tycker dagarna flyger förbi. Vilket är oerhört skönt. Jag gilla.

Tänk jag tyckte det var igår jag hade planer för varenda helg framöver. Nu har liksom alla dom helgerna varit :S

Lowa kommer hit
Kryssning
Valborg
Landet


Men lite av det roliga är ju faktiskt fortfarande framför oss. På lördag fyller baby år. HAHA. Igår satt vi båda helt seriöst och undrade hur mycke vi skulle fylla i år. Jag satsade en femma på 22. :)

Idag är jag pigg! 
Veta varför? Titta ut får ni se, solen sken imorse klockan sex för tusan :) Och det gröna har börjat gro.

Feeling.


2005!   På gotland. Tänk så liten man var :) Blotta 17 år.

Mot jobbet!



Sötast!

Söt-erik lagar mat åt mig....♥



Hemma!

Hemkommen från jobbet. Det var verkligen slit in i det sista idag. Eller slit och slit, men koncentration. Men jag gillare så de gör inget :)

Dagen har varit bra , och det var längesen jag kände så om jobbet. Jag har varit väldigt nere och känt att ingenting känns roligt. Hoppas det vänder nu.

Imorgon är det dagsjobb så jag slipper dessa nedrans kvällar. De är ju verkligen inte höjdare att jobba sent!
Motivationen just nu är att de inte är lång tid kvar till semester, sol, bad och avkoppling. (Paraplydrinkar vid poolen). Ge mig


Satt och kikade igenom alla mappar med bilder jag har, dock har jag inte allt för många :( vet inte var alla bilder från grekland med älskling tagit vägen. Måste nästan rota fram gamla burken och se om dom ligger kvar där. Hittade däremot denna från nåt år sedan när vi var och hälsade på hos bror min. Gismo var LITEN,  men ack så stark.



Haha jag har valt att kalla honom björnen. :)

Nej nu ska jag nog ta o fundera på va de kan tänkas till middag, sent jag vet men som alla vet så Bättre sent än aldrig.






Pass!

Idag börjar jag jobba tolv men de är ingen vanlig morgon. Älskling är också hemma :D. Vi ska nämligen åka och fixa pass!
Tänk om han kunde ha sovmorgon med mig ibland. Åh mys...Men man märker att jag är van att vara ensam. Gick upp med trosor och skulle ge katterna mat. Då kliver erik in i dörren efter ha vart hos polisen för o hämta nummerlapp. HAHA. han ba jaha här står du naken :)

Så nu ska jag bara äta lite frukost och sen ska vi bege oss.

Så skönt att ha mina hjärtan hemma också.





Ska lämna in mina skor också. Dom gick sönder efter första dagen vilket jag inte tycker är helt okej. Dom kostade trots allt 350 kr.

Återkommer :)   


P.s La ni märke till min nya header? d.s

I know, shame on me for being..

Dålig uppdatering yes, jag vet!  :)

Men hela helgen har liksom varit fullt upp. Fullt upp på ett sånt där underbart sätt. På valborg, nu ska vi se så jag inte blandar ihop dagarna..torsdag. Jo juste. Då hade jag och Erik bestämt oss för att bjuda hem lite vänner o bekanta för en mysig kväll på altanen med grill och några glas vin. Det blev bra! Vi hade tillochmed fixat infravärme. :)
Dock var det några som mest var trötta och satt och gäspa, diverse chaufförer och arbetande människor. Men de gjorde ingenting.

Den supergoda mojiton. Eller va säger du kittycat?









Fredag, tryckande värme på baksidan men efter några timmar hade jag och maddie legat för länge.Då bestämde vi oss för att åka en sväng via täby centrum o köpa nya skor till mig. :) Men vi nöjde oss inte utan tog bilen hela vägen till vaxholm och käkade en korv och njöt av sommarkänslan.






Kvällen var lugn och jag och erik begav oss mot bromma för att fira martina :)
De blev lite kalas med supergod mat och trevligt umgänge. Så tack för de både björn och martini (jag vet att ni läser :D)

Lördag; Upp tidigt och dags att bege oss mot landet. Älskade landet. Det blev utan putte denna gång istället följde kärki med. Vi kom ut till landet och begav oss raka vägen ner till båten. Som jag har saknat att glida igenom kanalen med solstålarna i ryggen. Det blev lite fiske men som vi alla vet så slutade det med att det var grabbarna som fick sköta fisket och vi blev livsnjutare. En kall öl på klippan i solen och musik med min bästa vän






Helgen har verkligen varit underbar. Tyvärr kunde inte jag och erik avrunda helgen som vi brukar. Att ligga i soffan och bara gosa. För igår var de ju fiske igen. Men de gör inget. Det unnar jag honom. Han var så glad så. Dessutom fick han en regnbågslax på kroken,. Inte alla som får de :D


Ny vecka, och jobbet är sig likt. Inte är jag förvånad inte. kanske var lika bra att de fick komma in lite nytt kött. Det verkar röra om i grytan och göra gott.

Imorgon ska jag och Erik åka till polisen, hihi nej inget dumheter. Bara ett varsitt nytt pass. Vi åker ju trots allt snart :)

www.kalimera.se kan man göra en egen nedräknare
(Nej jag är inte så nördig, bara de att min älskade mor är)


Nej nu börjar klockan bli mycket och detta inlägger har tagit en halv evighet. Snart kommer älskling hem och då ska vi krypa ner i sängen bedömt.

Puss


It's to late to apologize.

Ja de va meningen att ja skulle uppdatera kära läsare med helgens alla bilder. Men när erik idag åkte iväg o fiskade dog jag, Tutalt.

Det blev en dag i soffan med päronsaft. Och wipeout. Men jag lovar att de kommer........................tids nog.


Adjö för nu

RSS 2.0