Voff!

Jag har ju förstått efter alla dessa år att



Lika barn Leka bäst




(ursäktar kvalitén men patroner med hundar e svåra att missa)

ELLLEEER?

World of my own

Jaha så var man hemma.  Fick bara skjuts till hammarbacken idag så tog en promenad därifrån heeela vägen hem. (för dom som inte vet så är de strax över 5 km)  Jag har verkligen hittat min träningsform. Älskar o bara gå och lyssna på musik samtidigt. De är liksom en tid att bara tänka och samtidigt träna :) Man behöver inte stå o svettas brevid någon gammal gubbe som fortfarande hoppas på att bli av med gäddhänget som nog blivit hajhäng.

Ikväll blir jag ensam hela kvällen. Erik skulle först till sportfiskeboden,hans andra hem. Och sedan direkt till Orre. Dom skulle kika på rulle. Och klockan nio började Underworld på tv och den ska erik se. Så då sa jag att han kan göra de hos orre så kan ja titta på de jag vill :P Vi sparar till en andra tv men ekonomin jobbar inte med oss. :P

de blir lite soffmys och tända ljus i min ensamhet med en god choklad. Har blivit besatt av Marabou Premium. riktigt mörk choklad med smak av hallon.
love.


OCH


De är fantastiskt när Tele2 bjuder på ett mobilspel i dessa kristider, dessutom har dom råd att skicka ut ett sms till alla sina kunder och meddela att dom bjuder.

Då blir man glad.




Homesweethome.

Så var man hemma efter denna långa dag som faktiskt trots allt gick rätt fort. Har haft rätt mycket att göra hela dan. Plus att man hade telefonvakten 12-15. Men efter de rulla de in massa post så de va lite o stå i. Därför tror jag tiden gick så fort

Nu är man hemma och myser. tände lite ljus direkt när jag kom hem. :) we.

Juste lovade lite bilder... på nya mattan och så..inte så bra bilder men men..



Ny svart matta



Dom "nya" gardinerna i vardagsrummet


Fionas elementsäng (Findus e för tjock för o ligga i den) :P


Nej snart kommer babe hem så tänkte börja laga lite mat åt honom. Han var hungrig sa han. stackaren som jobbat typ 13 timmar idag. Jag ska va snäll och göra lite falukorv med potatismos :)

Hej hej


haha.

de är inte lätt o va senil inte ens 22 år fylld

:)

25 februari.

Ja då kom den efterlängtade lönen! Tänka sig att jag faktiskt klarat mig hyfsat trots en resa till fjällen som blev lite vääääl dyr :) Men de va de värt! Gud så jag längtar tillbaka. Åka skidor, känna kylan bita och gå in o värma sig på afterskin med en öl på de. De är ju livet.

Idag är det första jobbardagen för den här veckan, har varit så otrolig skönt att vara ledig två dagar. Man har verkligen hunnit vila. Idag är väl ingen höjdardag på jobbet. Jobbar sån där 10-20 vakt. :( Inte alls speciellt kul.
Men torsdag fredag är förmiddagar så de får man ju överleva.

Igår va vi på Ikea och köpte massa :D vi köpte två stycken sängbord och en matta till vardagsrummet. Ska knäppa ett kort ikväll så ska ni få se va fint de blev med mattan. Vardagsrummet är vrålmysigt nu :)

Efter Ikea hann vi även svänga förbi Elgiganten så jag kunde få köpa min efterlängtade volume-master. Så i helgen ska den användas :)

Våra två sötnosar.





Hoppas ni får en bra dag!


heartattack.

Godmorgon!  Skönt att vakna och veta att man är ledig och kan göra precis vad man vill. Eftersom igår blev den stora städdagen så är idag stora slappa-dagen :) Däremot vaknade jag inte precis på det ultimata sättet.  KRASH

Man måste tänka på allt när man har kattungar.
Jag hade ställt en resväska på högkant precis under en tavla. Och självklart så hade en av katterna (vet ej vem och kanske tur de :P ) klättrat upp på väskan och lutat sig mot tavlan med hjälp av tassarna. Det var bara de att tavlan hade ett glasfönster och hängde på en smal liten tråd på en spik i väggen. Och den klarar inte trycket från tassarna (lovar att de va Findus, den tjockisen) :) Så den dimper ner i golvet med världens krash. Det var ju halvkul att vakna till. Och glassplitter ö v e r a l l t.  Så klockan 05,45 imorse stog jag och hysteriskt dammsög hela sovrummet. Halvkul faktiskt.

Så nu är vi en tavla fattigare, men kanske vi kan hitta en ny idag? Vi ska till Ikea ikväll när älskling slutar jobbet. Vi fick ju ett presentkort på 1000 kr.  De blir mysigt.

Även om katterna har sina sidor så är dom fruktansvärt söta ibland också..



Fiona kan inte bestämma sig om hon ska ha Eriks fot som tuggleksak eller en kliare... haha



Nu ska jag göra mig lite frukost, Knäckemacka och ett glas oboy :)



Bad update.

Har haft väldigt mycket att göra och har jobbat hela helgen. Så helt ärligt har jag verkligen inte orkat skriva någonting. Men nu eftersom erik jobbar till 8 och jag inte har någonting att göra så tänkte jag passa på att skriva lite.
Idag har jag städat hela dagen. Duktigt av mig. Vilken skillnad det blev. När jag först skulle börja kändes de meningslöst. Men när man väl börjat, satt på lite städ-musik så gick de undan. Så nu är lägenheten finfin. Nästan tipptopp.

Dessvärre tog jag inga för och -efter bilder men jag lovar att de blev en rejäääl skillnad!  Efter städningen kom therese över och sa hej. Hon kunde inte stanna så länge för stackars lilla kirre skäller så mycket. Snutte. Men de va trevligt ändå :)

Imorgon är jag också ledig och då ska jag bara ta de lugnt. kanske åka upp till arninge och köpa volume-master. Har velat ha den länge, o så när vi va i sälen hade Marielle en sån och då blev jag alldeles kär. Så nu ska en sådan införskaffas.

Eftersom jag är så dålig på att ladda in bilder från kameran så kommer här en salig blandning av kul saker som hänt på senaste ...

                           


Haha bjuder även på två filmer från sälen :D

Observera mitt tjut när ja håller på o ramla i liften :D



Alla hade inte åkt skidor om man säger så...
hahahha.



Nej nu har jag suttit här länge länge...

de kommer mer bilder och roliga filmer jag lovar.
nu ska jag göra lite middag för en.
Får se vad man hittar i kylskåpet/frysen.


Püss

Jobbet...

Ja så var man på jobbet... de där med våren... de kan vi ju bara glömma. titta ut imorse och såg all snö... :( jag älskar visserligen snö, men då ska de också komma mycket,jättemycket! Började tidigt idag också fast jag egentligen har sent på schemat. Älskling skjutsade mig imorse, snäll som han är i ovädret ♥

Så idag jobbas de 07,30-16,00. Usch jag är sååå trött.   Igår va vi på bio, Jag,Maddie,Erik & putte.. gänget. Det va supermysigt. Filmen var väl kanske lite barnslig men tyckte den va lite lustig faktiskt. Vi såg Bedtime Stories. Den där med Adam Sandler.


Ikväll ska jag inte göra någonting. Jag ska lägga mig på soffan och baaara slappa! För imorgon är jag ledig och då ska jag städa. Hela lägenheten. från botten till toppen. Det ska skiiina när jag är klar. Är så trött på allt som ligger och skräpar överallt. Och eftersom vi ska göra om sovrummet snart så måste de ändå börja plockas.


nej nu måste jag nog hjälpa mina vänner på jobbet, de är en hel del med post, om man säger så.



Ha de bra :)

puss

inlägg.

Solen värmer, kan våren vara påväg?

kväll i sängen...

Ligger i sängen brevid älskling som håller på o somna. Jag å andra sidan va supertrött ett tag men nu försvann de. Ska lägga mig och läsa tillochmed. har ju fastnat för lipstick jungle som går på tv.
Tyckte först bara att de va larvigt och göra en Satc-wannabe serie. Men nu har jag helt ändrat mig. sjuuuukt bra serie!

Och så kom jag ju på att jag en gång för lääänge sen köpte en bok som hette läppstifts djungel.
så va de ju den boken så nu tänkte jag läsa den, eftersom jag missat mer än halva serien.




Lowa var här ikväll också på en egenberedd kopp te :) de va mysigt. Vi ses ofta nuförtiden och jag älskar de. va ett tag där jag fick lite lowa-abstinens ♥


nu ska jag nog krypa ner i säng. Och jag ber om ursäkt än en gång för att jag e så fruktansvärt lat som inte orkar lägga upp bilderna från kameran. men dom kommer. Håll ut



lots of love

Whats new

Torsdag, veckorna går rätt fort ändå. Fast eftersom jag ska jobba hela helgen så känns de ju som att de är tisdag... :(

Igår var jag hos maddie. Vi pratade massor. Tack för de ♥ jag gillar pratstunder med henne, dom är mysiga!


Egentligen hade jag tänkt promenera til vallentuna idag, men märkte att jag inte hade någon matlåda + att jag ville fylla på mp3 med musik. Så tiden blev knapp... så jag sket i de och tar bussen 10.30 istället! :D

Fjånis ligger och myser i knät..
:)





Igår skulle jag ju lägga in bilderna från kameran så ni kunde få se alla glada minnen från fjällen men då dog batterierna och jag måste ladda innan jag kan lägga in dom =/. typiskt.




kommer du ihåg? ...♥
8 dec-06

Nu ska jag göra de jag skulle innan bussjäkeln går :)

Adjöken

Cause we belong together now,
yeah
Forever united here somehow,
yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you






what a conclusion

Engelskt uppslagsord
charm school
Svensk översättning
{i synnerhet amerikansk engelska} charmkurs, charmskola (substantiv)


















Hej reality.

Japp så var man hemma. Eller inte just för tillfället. Befinner mig på jobbet....
Ska uppdatera om allt som hände i fjällen senare. Just nu vill jag bara uppmärksamma folket på att jag tydligen är fruktansvärt bra på att göra av med pengar.

say no more.


dan före dan...

Sitter hos majzo... imorgon smäller de. vi tog oss en öl INNAN för o komma i form. Kvart över tio imorgon går bussen mot paradiset nöjd.






haha HEJ små......








Vi skulle handla mat på willys. Vill ju påstå att det gick sådär. vi blev iallafall ett självscanningkort rikare och det tackar vi för.  vi lär ju överleva på öl och nudlar iförsig. :)



ajöken och godnatt

hej och hej då.

Fredagens äventyr stog jag,lowa och bromis för. Efter ett stressat förkrök här hos oss så blev de tegel. Ingen hit. Men vi gjorde det till en hit. :D
Idag var de innebandy från halv 2 till 3. Blev hämtad i väsby och åkte mot solna. Hade världens bakis-ångest. Mådde inte så bra. Men det försvann rätt fort när man började springa. Det var roligt att spela. Synd bara att man har så himlans dålig kondition.
Imorgon drar jag och majzo till säääleeen. Jag är så taggad. Så nu har jag stresspackat och har säkert glömt hälften. haha. Men jag har ju en förmåga att allti ta med mig för mycket. Så kanske bra om jag glömmer lite ;)

Nu ska jag fixa det sista. Kommer nog inte vara så aktiv här på en vecka. Så ha en bra vecka allihopa. De lär jag ha.

Kommer sakna dig älskling ♥


Puss

hopps.

Jag älskar att det finns tanter. De är ju dom bästa människorna genom tiderna. Tänk dig. Du får alltid sitta längst fram på bussen, och om platsen är upptagen reser sig folk upp så du får sitta. Du har rabatt på nästan allt. Du kan blanda rött rosa och orange utan att skämmas för du är ju tant. du kan tillochmed komma undan med blå mascara. Du kan massa ord från stenåldern som ingen förstår, och du kan faktiskt ärligt säga att det var bättre förr. Idag så hörde jag de sötaste av två tantalonor på jobbet.. "NUFFROR". bäst

Har tvättat ikväll och mamma är på besök. Mysfaktor. Ikväll ska vi gosa ner oss i soffan alla tre och spela lite wii. Har fått 4 nya spel igen av david. Lovely.

Imorgon kommer sundsvallsbrudarna och partajjar samt kurrinamnam. Kärt barn har många namn ;)


På tal om någonting helt annat så saknar jag denna reklam..är den inte BÄST?



Nu ere mys på g.

hej hopp

...

I know it's sad, some times i just loose my head....







man antar ju att någonting är på tok när bror fyllda 30 ringer och ber mig bränna Darin på en skiva..

frukost

Usch vad segt det var att gå upp idag... jag är som sagt verkligen ingen morgonmänniska. Eller ibland kan jag vara de men de ska vara under väldigt speciella förhållanden. :)

Frukost:)

Frukost är ju verkligen dagens godaste måltid. Jag skulle kunna äta de istället för middag och lunch tillochmed.
Idag blev det Lingongrova med ost, lätt vaniljyoughurt med "Nestlé Fitness" och banan och ett glas juice.


Idag är de jobb igen. 12-19, men idag jobbar mats tidigt så ja får inte åka bil idag. Och av den anledningen funderar jag på att åka hem till mamsen efter jobbet och sova över. Det är så himla mysigt hemma hos mamma. Hon har så fint!!

Igår var vi och handlade på willys ju
haha fan va dyrt det blev :) men vi köpte faktiskt fyra nya filmer också. Gud så jag älskar att köpa filmer. Dom vi köpte var:


-Mr Beans Semester (jag har inte sett, enda anlendingen)
-Nacho Libre
-Troja (alla snyggingar i en enda film)
-the breakup

så nu har jag lite att titta på på söndagar ;) haha!

Nej nej dags att plocka undan och göra sig iordning. Måste göra lite mackor att ta med också.

hej hej

Finito..

Dags att gå hem.. Jobbat klart för idag! Efter jobbet nu ska jag och babe åka och handla mat på willys. Välbehövligt. Vi har inte speciellt mycket mat hemma. Vi har levt på pasta och potatiskroketter den senaste veckan. Och för eriks skull som ska va ensam hemma en vecka nu så kanske han vill ha mat i kylskåpet. Mycket mikromat får vi köpa me andra ord :P

Nej nu ska jag logga ut!

:)

Den är här..



Min mysse...♥



Tisdagsmorgon.

Stter vid frukostbordet och har precis fått i mig mina antioxidanter :) haha. Ska om en halvtimme börja knata mot bällsta/vallentuna. Har tagit upp mina promenader igen nu. De är dags liksom.

Kändes tungt att jobba igår, första dagen på länge. Men samtidigt känns det skönt att slippa vara hemma. Blir väldigt tråkigt efter ett tag.

Minan pärlplattor som jag lagt har nu tagit det sista steget. En av dom har blivit de slutgiltiga halsbandet :D blev rikitgt fint faktiskt. stolt :)


Supersöt ju. Och det bästa är att om man tröttnar så kan man bara sätta dit en annan :)


Nu måste jag äta färdigt och sen torka håret innan jag går...


Ajöss.

Snart slut..

Snart är tiden här i lilla telefonrummet över men just nu ringer det mer än någonsin... Tänka sig att alla väntar till de sista 15 minuterna av öppettiden med att ringa....

Verkar som att jag är ensam ikväll på min avdelning också så de blir mp3 spelaren i högsta hugg! Vilken tur att man har smarrig matlåda med sig idag också då.. Svärfars panbiffar med potatis och brunsås. =)  





Hur svårt kan det vara...


ironi
[iron'i: ] ironi(e)n ironier subst.
användning av ord som betyder
              motsatsen till det man menar 
              (t ex när man talar om "lysande resultat"
               och menar "dåligt resultat")


För somliga är det tydligen inte så lätt att förstå...

:)


Måndag,the usual..

Japp..kom till jobbet och var inte de minsta förvånad över att jag skulle ha kundtjänsten. =/
Fast man vart borta 3 veckor drygt så är jag fortfarande måndagarnas(värsta dagen) telefon-nissa.

Idag jobbar jag 12-20... Segt men det var fantastiskt skönt att få sova ut imorse. Jag jobbar eftermiddag tis & ons också men då bara till sju. Sen perfekt att sluta tidigt (08-16) tors&fre. 
Man får hålla ut. Det är ju bara denna vecka sen är en vecka i sälen på schemat. haha tror inte jobbet tycker om mig. Senaste tiden har jag som sagt vart sjuk och ledig om vartannat. Men har vart hos läkaren och fått läkarintyg så inget fel med de. Men nu har mamma min gett mig antioxidanter i form av brustabletter som jag dricker varje morgon..otroligt mumsigt......


titta första samtalet är här.


Ha en bra dag. de ska jag försöka med iallafall... :)

Söndagsmys.

Så va man hemma igen. Har varit hos babsan och thomas. Åh ni e så goa ♥. Kan vara världens bästa svärföräldrar.
Det bjöds på panbiffar och potatis. Till efterrätt glass. såå goott!
Två dagar i rad nu med god mat och trevligt sällskap.


Erik var trött så vi blev inte kvar så himla länge. Var där ungefär 1,5 timme bara. Barbro och Thomas fick sina födelsedagspresenter i efterskott av oss. vi köpte en varsin biljett till

"The producers-de våras för hitler"



Den verkar sjukt bra och dom blev jätteglada.men...
Tyvärr skulle dom på Buddy Holly samma dag på dan. Så nu måste vi försöka sälja biljetterna och köpa nya.
Så om någon vil köpa två teaterbiljetter den 14 feb 19.30 så säg till!!!

Nu ska jag och erik prova de nya wii-spelen vi fick av david :) sen ere nog sängen som gäller.
en jobbarvecka kvar.

Hej sålänge!


hemma!

Nu är jag hemkommen från sigtuna. Blev en riktigt mysig kväll. Vi käkade lövbiff och pommes med bea hos mamsen :)
riktigt gott! Till efterrätt hade hon fixat vaniljpanacotta med bärsås.

Efter maten så började jag och david lägga pärlplattor som jag har köpt. Tog med mig till mamsen eftersom hon har strykjärn :) Blev väldigt många fina faktiskt
*nörd*

David gjorde svamparna plus frågetecknet och jag gjorde resten.
Var faktiskt riktigt mysigt.

sen tog alla svarta pärlor slut så fick lägga ner verksamheten för ikväll.
Då bestämde vi oss för att åka hem! ( 00:30)
så nu sitter man här och väntar på att sambo ska komma hem. Han hänger på MG ikväll så förmodligen är han väl inte jättenykter när han kommer hem. kanske lika bra o gå o sova innan :)

Imorgon är det tvättstuga som gäller! Har nästan inga rena kläder plus att om exakt en vecka drar jag och majzo till lindvallen
Längtar...

ne, nu ska jag dra mig.
 
adjö




RSS 2.0