Tänkte hälsa folket godnatt!

Ja, godnatt allesammans. nu räcker de för idag.

over and out.


Äntligen hemma.

Så är man äntligen hemma! Gud så skönt de känns. Att veta att de bara är en dag kvar denna vecka och sen få vila ut en hel massa dagar. :) 
Idag har jag haft en sån där piss-dag. Allting började bra imorse och mitt humör höll ungefär tills jag fick höra om planeringen för dagen. Då var det kört! Jag satt en timme innan jag började jobbade och försökte lugna ner mig. Ann-Lo lugnade mig efter att ha löst "problemet" . Dagen blev väl någorlunda bättre men dessvärre har det dåliga legat och lurat hela tiden.

Det finns en medicin för mitt humör, nästan den enda. Och de är mina älskade promenader! :) Tiden jag kan tänka, lyssna på musik, njuta av vårdoft och bara vara mig själv. Då hinner jag sortera ut allt dåligt och liksom samla ny energi. Och nu när värmen smyger på kan man tillome bara gå i tjocktröja hem istället för vantar och 25 par byxor och tröjor som man är van med.





Påväg hem med mp3n i högsta hugg :)



En kväll jag var påväg hem var solen alldeles fab.


Imorgon som sgat är det valborg.
Jobbar som vanligt fast till kvart över fyra! Efter det är de raka vägen hem och Maddie kommer direkt efter jobbet! Då ska vi upp till kyrkogården en snabbis och hämta lyktan på morfars grav. Den 1: maj tar dom ju bort den annars. Sen ere hem byta om,duscha och bara njuta på altanen. Det blir grillat och ett glas vitt tror jag. Jag och erik har väl tänkt bjuda hit lite folk och bara umgås och ha trevligt :)

Nej snart kommer mamsen och ska hjälpa oss med deklarationen så jag ska laga lite mat innan dess.

Hej och godkväll

Snart...

...trött nu.

Sen är det bara en dag kvar sen långledigt! :)



hurtigbulle.

Ja idag är en sådandär dag jag varit otroligt hurtig. Imorse gick jag alldeles för sent för att hinna promenera hela vägen till vallentuna. Jag brukar ju göra så att när jag är sen går jag bara till bällsta. Men jag fick typ dåligt samvete att jag gick så "kort" (jag vet jag är störd). Så jag nästan sprang sista biten till kyrkan. Jag toksvettades och var i starkt behov av vatten. Som tur va hade jag fyllt en hel flaska och de tog mig ungefär 10 sek innan den flaskan var slut.

På jobbet har jag väl iförsejj inte varit lika hurtig. Har även idag suttit inne i videokodningen. Trivs väl iförsej rätt bra där. Bara att man får lite smått huvudvärk då och då. Däremot har jag fått massage av Catharina idag på jobbet. Hon är utbildad massageterapeupt. Underbart. Man kan ju påstå att jag är stel



Imorgon är det ännu en dag 11-19 på jobbet. Däremot känns denna vecka inte så tung me tanke på att fredag faktiskt är ledig dag och de ska bli strålande vädet :) Sitta på altanen i solen och blir de för varmt är de ju bara veva ner markisen.




Nej nu är jag hungrig och vill ha lite middag i magen, sen efter de ska jag och Maddie ta en biltur för skojjs skull. För att madde ska få köra lite och ja ska få åka lite :) Bra deal!



" I know it makes you smile once in a while, but for me it's just a heartbreak lie"

Inte långt kvar nu!

Nej, snart bär de äntligen av.....grekland. 1 vecka att få slappa, äta god mad, sola, bada med min älskling och mamma!

De ska bli så himla mysigt. Och de är vi alla värda tycker jag. Efter eriks olycka förra året och mammas älskade Yard gick ju bort detta år. :( Vi behöver allihopa vila ut! Jag är så himla lycklig. ♥



För där ska vi bada.



Nu måste jag torka mitt hår och sen bege mig mot vallentuna!

Pöss

Hej!

Helgen har verkligen bjudit på allt. För att berätta hela helgens äventyr kortfattat så på fredag var de kanonväder och jag och min älskade Maddie åkte iväg på kryssning. Jag kan ju bara säga att vi hade kul. Sen behöver vi inte gå in på detalj :)

På lördagen vaknade vi i hytten och ville inte vara kvar. Vi gick ut och satte oss på däck för lite frisk luft. Sen för att fördriva dagen tills vi kom iland vandrade vi runt lite på båten, gick in i taxfree samt spelade bort lite pengar på automaterna. Efter maddes vinst på 250 :- trodde vi väl att de hände varje gång. Till våran besvikelse så gjorde de inte de :P

Väl hemma på lördag kväll blev de att fortsätta, mådde konstigt. Befann mig någonstans mellan fylla och bakfylla. Iallafall så gick vi hem till Claes och grattade. Sorligt nog slutade kvällen på MG. Det lilla missödet som hände där gjorde att jag helt tappade humöret och tog älskling med mig hem och sov. Bra gjort!

Igår va de söndag. Den heliga söndagen. Upp kl 9 för att göra sig iordning. Iväg till stan för o träffa mamsen och gå på teater. De tre musketörerna. Sjukt bra. jätterolig!! de rekomenderar jag verkligen. Lätt värt 100:- som de kostar för ung. under 26! Efter teatern va slut gick jag och mamma till Barcelona för lite tapas käk. Guuud så gott!
På kvällen satt putte och erik inne med neddragna persienner. De va bakis-söndag. Dock kom nicke hit och väckte liv i dom och vi fick ÄNTLIGEN upp våran markis. Vänta bara tills det gröna börjar växa. De kommer bli så gryyymt mysigt att sitta där i sommar! ♥


Idag är de jobb som vanligt och ja ska snart börja vandra mot vallentuna! Men skönt nog är man ju ledig på fredag! Då ska ja åka o shoppa lite! WE! Måste köpa en bikini samt ett par sandaler till grekland! Måste ja ha något att gå i..

Oj vilket långt inlägg de blev nu men så blir de när man är dålig på o uppdatera ^^


Taggade fröknar innan "utgång"




7

Dagen efter...



Vet ni hur MYCKET man kan göra med en kondom. ^^



nej nu ere dags för jobb!

Så adjö adjö.


Underbara dag.

Ja, jag vågar nästan säga att denna dag varit perfekt. Jag vaknade och kände att jag bara var glad. Och de har hållt i sig hela dagen.

Dagen på jobbet var smärtfri och gick fortare än mina 'långdagar' brukar. När dagen väl var slut så hoppade jag av skjussen vid statoil i bällsta och promenerade hem. :) Eftersom jag "bara" gick till bällsta imorse och inte till vallentuna, var jag tvungen att kompensera med en kvällspromenad. Sjukt mysigt. Min tid för mig själv att bara få gå i egna tankar och lyssna på musik. Bäst

Imorgon är de förmiddagspass vilket innebär 08,00-16,15. Skönt. Sen på fredag bär de av på årets kryssning. Sååååå taggad. Med min alldeles egna lilla partyprinsessa också!

Jag hade tänkt att skriva en hel del nu men såg att de va Roomservice med EMD :P Viiill man ju inte missa. Hunks!

Så jag återkommer lite senare :)

Pöss



Alltså JA.

Man blir ju liksom glad




Man undrar ju va dom ska göra på nästa framträdande? :P

Update.

Eftersom jag har så otroligt lite o göra så kan man ju alltid skriva några rader i lilla dagboken.

Jag sitter för o va helt ärlig nästan bara o väntar på att få gå ner o klippa mig. Det är liksom dagens höjdpunkt. We.
Jag hade först förhoppningar på vädret att det skulle bli någorlunda. men icke. Så jag har hållt mig inomhus. Tänkte faktiskt ta en promenad efter frissan trots allt.

Imorgon är det jobb igen och en sån där riktigt rivstart. 11-19          blä


Jag har suttit o funderat lite..jag har ju en tatuering på insadan vid vristen där de står "Mamma" i skrivstil. Jag har funderat på eftersom den är så himla liten att bygga ut den lite. Och jag har kommit på precis vad ja vill ha. En kvist med körsbärsblommor som ska gå ner på foten. Låter inte de fint? :) jag tycker de är så himla fint me nåt litet på foten!
Ska kika runt lite o kanske se om man kan skissa ner något. Skulle va fint till sommaren!




Nu ska jag lyssna vidare på Lars. Tänk att han alltid kan.


Godmorgon hunger.

Tisdag och fortfarande ledig... Så sjukt skönt och vakna och tro att man försovit sig men när man sen inser att man är ledig. Feeling!

Jag har ju förbjudit katterna i sängen sen Fiona fått en fix-idé att kissa på duntäckena. Eller egentligen har jag bara förbjudit henne och låtit Findus komma up o morgonmysa som han gör bäst. Jag insåg rätt snabbt att de är som att förbjuda ett av sina barn att äta godis och köpa ett påskägg till de andra. Funkar inte riktigt. Så nu ligger hon här i mitt knä, kissmaja



Igår städade jag som sagt heeela min garderob och insåg hur sjuktligt mycket kläder jag äger. För att inte tala om 16 par svarta strumpbyxor. hah! Jag har nu rensat ut tvp stycken papperskassar med kläder. Tråkigt nog väldigt mycket oandvänt som jag helt enkelt inte använder och tycker är helt onödigt att spara! Så nu finns de lite plats o fylla på igen :)
Efter jag var klar me de gick jag hem till Maddie. Jossan kom över och så fick alla tre på promenad. Så de blev en hel del gående för mig igår. :)

Idag ska jag till frissan, de ska bli såååå skönt. Mina toppar är ju helt åt skogen. Och slingorna har börjat leta sig ner mot öronen. Passar bra nu när solen letar sig fram att ha ljust blont hår igen. Åh, i like.


Nej nu ska jag gå o ta min s.k frukost :) Som betår utav ett glas vatten och lite detox-sörja. :)



Adjö



Godmorgon LEDIGA måndag!

Japp, helgen är över vilket jag tycker är skönt en gång i månaden eftersom jag då jobbar. Så var fallet denna helg! Typ andra gången sen jag började jobba på posten som jag faktiskt har jobbat sen helg när jag haft det på schemat. Jag brukar alltid få byta till förmiddag. Men icke denna gång. Var visserligen rätt skönt då man fick sovmorgon båda dagarna samt hann med promenaden. :)

Igår kom babe hem..
de va mysigt. Jag inser verkligen hur beroende jag är av att ha honom hemma. Självklart är de helt fab
att få vara ensam ibland. Men så fort kvällarna kryper på så känner jag mig ensam o vill ha någon o kramas med.


Min babe förra sommaren på Maddies land. Mys

Idag var de väl egentligen tänkt att jag skulle bege mig till täby för lite bikini-shopping, Men när jag väl vaknat så kände jag att jag verkligen bara kände för o vara hemma. De är så mycket de ska pysslas me. Skulle behöva rensa ut min garderob och slänga lite saker. Har ju så sjukt mycket kläder. Jag bara köper och köper :D

Så nu ska jag sitta o lata mig ett tag innan jag drar igång de projektet. 

Hoppas ni får en bra måndag.
Hej hej sålänge.

hey little kitty

Mina älskade små odjur. Dom förgyller ju dom mest ensamma stunderna...








och nu kan ja inte skriva så mkt mer för kattrackarn har lagt sig på tangentbordet.
Han gillar värmen. I dont blame him.


Godnatt

Maddie e här. Mys

Get up,stand up.

På jobbet....de allra konstigaste med mig är att jag faktiskt bara behöver någon dag för att "recover". Helt fantastiskt. Dock vet jag hur fort de går tillbaka men jag inbillar mig att jag inte kommer göra de igen. :) För egentligen vet jag ju kontentan av det hela.

Jag är iallafall på bra humör idag trots att dagen spenderas på jobbet. Har jobbat ihjäl mig idag. lesset nog fanns ingen chif kvar som kunde se va duktig jag varit :) jag är som ett litet barn som vill ha en godis när jag gjort något bra. Jag måste bara lära mig att de inte riktigt fungerar så i arbetslivet.

Ikväll kommer Maddie. Det ska bli mysigt. Hon är min mössa i kylan :) haha ♥

Igår va mamma på besök. Det va riktigt mysigt med sällskap. Jag är ju så sällskapssjuk på kvällarna. Så tack för de mamma min. Du är bäst!





Nej nu måste jag slita vidare på mitt lökjobb. :)

Pöss

Jag blir så trött på mig själv.

Tänk att jag aldrig lär mig va.... helt otroligt! Men nån gång ska jag, det lovar jag! Jag tror bara att jag behöver lite hjälp på traven...hur vet ja icke.

Känns dock skönt att alla frågetecken rätar ut sig hela tiden. Det är väl det enda positiva i historien.


Men trots allt detta kommer jag alltid att vara one-step-ahead. Glöm inte de ;)


Dessutom blåser vinden friskare i mitt hår!

Morgonmys.

Även om inte Erik är hemma kan de va rätt myyysigt att vakna. Och då tänker ja på katterna. Dom e tammefan de sötaste jag vet. Höra hur dom spinner och lägger sig på bröstet och bara fläker ut sig. Såååå mysigt.

Tröttmössor på "mammas" mage



Fiona ska ligga så nära det bara går


Efter ett tag blir hon dock på lekhumör...:)


Nej, om egentligen 4 min är det dags att börja promenera till vallentuna. Igår tog de lustigt nog bara 40 min. Jag tror de är vädret som gör att jag liksom fylls av energi. :)

Ikväll kommer mamsen hit och håller mig sällskap. Det ska bli mysigt. Det var längesen vi va bara hon och jag och pratade. Så de blir myys!

Nej nu mååååste jag verkligen gå. Har liiiite saker att fixa innan.


Ha en bra dag!!

Pöss

Jag kom plötsligt på..

....hur OTROLIGT kul ja hade de i Grekland.


























"take me hoooome.....country roooads"


Turn back time.

Nu sitter man hemma och lyssnar på gammal musik. haha. Sjukt mysigt. Dock lite ensamt sen erik åkte till Åland. Visst är det skönt att vara ensam och göra lite som man vill men jag hatar ju sååå mkt att sova ensam :( Tur att jag har mina små kissisar.. dom e helt bedårande på morgonen.

Det var väl egentligen tänkt att Maddie skulle komma hit men hon hade mått så dåligt idag så kanske lika bra hon stannar hemma. Jag vill inte bli smittad. :) 

Just nu ser jag verkligen inte framemot att jobba helg, Jag har väl iförsig aldrig gjort de heller. Men de känns liksom extra tungt just denna helg. :( Får tänka på att nästa fredag är de CRUISE!  ska bli så himla kul. Jag och Maddie på en båt i 24 timmar...kan knappast bli galnare. :




Nej nu ska jag få i mig lite käk. De blir väl någon lite klen smörgås eftersom motivationen till att laga mat inte är på topp...

Adjöken



Hej hej hallå dagboken.

Haha... trots att ja e väldans dålig på o uppdatera så stiger besökarna :) Tack för de!

En vanlig dag på jobbet instängd i videokodningsrummet, men jag gillaré. Tycker verkligen de är jättekul. Jag och Ann-Lo är ett jävla bra team om ja får säga de!
Efter jobbet var mats väldigt snäll och skjusade mig runt halva täby för och kolla cykel. Först var vi en sväng i rotan, de va ju....trevligt...efter det åkte vi raka vägen till arninge sen hägernäs och avslutade med sportex vid Ica-stop. De blev en jävla sväng men sammanfattningen blev iallafall att jag hade för lite pengar på fickan. :) Som jag skrivet tidigare så är jag på jakt efter en ny cykel för att i sommar ska de inte bli bil eller buss till jobbet utan en skön cykeltur på ca 3,5 mil =)
Ingen som tror på mig, så nu är jag ännu mer taggad, ni ska nog få se :D


Innan jag åkte hem blev de en sväng förbi Maddie för lite skitsnack..eller ja. Någonting sånt. Väl hemma väntade tvättstugan. Vi är fruktansvärt dåliga på tvätta vi två men nu blir de gjort iallefall.


Imorgon åker erik till åland för o fiska och är borta till söndag. Skönt med lite lugn och ro =) haha nerå, de kommer bli tomt. "Skitfiske till er alla" för att citera älsklingen. hihi.


nej nu jävlar är de slappdags.
Vill också påpeka att min käre vän K börjat gilla Buffalos igen.. fantastiskt.
(de där va kanske inte hela sanningen men de blir roligare så)


Puss

It's for you babe.



Hurry up and wait
So close, but so far away
Everything that you always dreamed of
Close enough for you to taste
But you just can't touch


You wanna show the world but no one knows yours name yet
Wonderin' when, where and how you're going to make it
You know you can if you get the chance
In your face and the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you getting all kinda impatient
Waiting, we live and we learn


To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time

da da da um da da
da da da ba um da da
da da da um da da
da da da ba um da da

You believe, and you doubt
You're confused, and got it all figured out
Everything that you always wished for
Could be yours, should be yours, would be yours
If they only knew


You wanna show the world but no one knows yours name yet
Wonderin' when, where and how you're going to make it
You know you can if you get the chance
In your face and the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you getting all kinda impatient
Waiting, we live and we learn


To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time

When you can't wait any longer (you can't wait)
But there's no end in time (when you need to find the strength)
It's your faith that makes you stronger (the only way we get there)
The only way we get there
Is one step at a time

Tillägnat min lilla lowis som har de rätt jobbigt just nu.
 Jag tänker på dig


Now she's gone.

Nu har hon åkt. Min lilla lowis. Hon har bott här hos mig sen i fredags och de har varit supermysigt. På fredagen så var vi hemma hos josse och grillade tillsammans med Ia och Ellen. de blev lite kallt efter ett tag men de va gott med grillat =)

i lördags begav sig jag och lowa till täby centrum och shoppade lite. Jag köpte mig ett par efterlängtade trasiga jeans samt lite annat smått o gott =)  PÅ eftermiddagen var vi bjuda på påskmiddag hemma hos lowas föräldrar. Supermys, Vilken störtskön familj :) lördagkväll blev tegel med lowa och Maddie kom också :) De va kul. Kvällen slutade väl inte toppen men vafan. Det var skönt att det blev som de blev iallafall. vi behövde de. ♥


Igår var en riktigt mys-dag. Jag och lowa gick ut och promenerade i det fina vädret. jag fick mig en uppdatering. Jag hoppas Du sköter detta rätt nu kisen. för du vet att jag är inte o leka med. Det var grymt mysigt iallafall.

Skogsstigen som ledde till de lilla "pratnästet"


Snart börjar sommaren krypa på,,



Vallentunasjön har sin charm i vissa vinklar


Efter denna mysiga prommis så gick vi hem och satte oss på baksidan för o avnjuta en muffin. Det var ingen vanlig muffin. Sjukligt god =) tillsammans med ett glas cola



Idag verkar de bli en slö-dag. Lowa åkte hem runt halv tio tiden och sen dess har jag och erik bara legat i soffan och myst...♥ Imorgon är det jobb...igen. Denna gång även hela helgen. Sucks bigtime.  Men veckan efter de så börjar allting. Varenda helg är uppbokad.

24 april- Kryssning med Maddie
26 april- Teater med Mams
1 maj- Valborgsmys hos oss samt lowa återvänder
9-maj- Älskling fyller år
16 maj- Grekland med älsk + mams

Wee... :)


Nej nu ska vi äta upp resterna av lowas pizza :D mums. Sen kanske en promenad i vårsolen.

Pöss o hejj



Älskade ni.

Jag älskar er♥

Helkväll med Maddie & Lowis. Ni är mina bästa.

Och ja.............vi går på alkolhol allihopa! Och snart är de "klubben".








Lyckorus.

Ibland undrar man ju var världen är påväg..






MaddieMimmiMys

Hemma  hos Maddie och myyyyser. ska ju jobba imorgon och eftersom jag unnar mig lilla sorkprins att roa sig så sover jag här. så slipper han hämta mig sen ikväll. :)  Då har jag nära att gå upp mot kyrkan där mats hämtar upp mig :)

Vi i vårat esse-kryssningar



Otroligt charmig min, haha


Imorgon ska jag träffa lowa och vi ska hem till josse och grilla lite och mysa :) Blir supermys tror jag. På lördag blir de lite öl och lite tegel med lowa och maddie,...kanske :P hahha
Idag har erik vart bäst. Han har målat klart hela sovrummet så nu ere bara tapeten som ska upp sen är de klart. Gud så skönt de ska bli o flytta hem igen och få sova i våran säng ♥. Erik sa att han kunde åka hem imorgon och börja på storstädningen som vi nu måste göra efter allt stök. Dock tror jag inte kattorna e så sugna på att åka hem, dom stormtrivs i ormsta. Dom små liven :) Där har dom massa o busa med och så är de så stort.


Nej de börjar bli sängdags för mig nu. För en annan börjar ju 07.30 imorgon. Kommer bli sjukt jobbigt att gå upp när maddie kan fortsätta sova :( Men va gör man inte för lite pengar/komp.

Snart är det dags att köpa en cykeljävel också för jag har ju slagit vad om att ja ska börja cykla till jobbet så fort värmen är här. Många som inte tror jag kommer klara de, så just därför måste jag ju =)

Nej nu ere chilinötter,saft och stearinljus :) adjö

Mixed feelings.

Igår.....jag har väntat länge, Och när de äntligen var dags började jag nästan gråta av lycka. :)
Där va han på scen......JEFF DÚNHAM & Peanut. Åhh de va ju så bra! Jag och marielle hade hamnat rätt långt bak men såg bra ändå.



De vat de bästa jag sett på länge. Synd bara att de satt nåra f*ckers bakom oss som hade svårt o knipa kakhålet. :)


Kom hem rätt sent igår men eftersom jag och erik är bosatta i ormsta tillfälligt så kom man hem till en säng iallafall.
YES.


Idag däremot började inge bra. Jag klarar inte av att hålla mig. Jag är nog en liten bitch.
För man blir ju så trött.

De ska inte få förstöra mig dag.

Anledningen till att jag e fruktansvärt dålig på o blogga just nu är för att vi som sagt bor hos svärisarna tillfälligt medan renoveringen pågår hemma. vi känner oss lite stressade att bli klara. Jag som hade tänkt att allt skulle vara klart också när min lilla hob-prinsessa kom på besök. Men de blir nog tyvärr inte så :(


Yäyä. Back to work.

Good news. jag är inte ledig imorgon.

HAHA!

För vi bokade precis en kryssning den 24/7 med cinderella.

dessutom tyckte vi att vi var värda en lyxhytt för x antal kronor.





Hur fan lyckas vi jämnt.




Det kallas vardagslyx

En randomkväll hos min fröken.

Har jobbar hela dagen som vanligt! Måndag, vad ska man säga. dock går de ju inte och vara nere när solen lyser. ÅH vilka vårkänslor jag har =) Love it!

Erik har varit duktig och grundmålat  vårat sovrum. (äntligen) haha. de har tagit ett tag nu men båda vi har vart borta om vartannat så vi bestämde oss för att denna vecka skulle de bli klart! meeeen, när vi målat kan vi inte sova i sovrummet för att de luktar så väldans. Så ikväll ska jag sova hos maddie. Jättemys ♥


Ska vara social mot henne nu och inte snacka massa skit i bloggen så skriver senare =)




Pöss

Hemma..

Så var man hemma från landet. igår var de sjukt fint väder. Vi började dagen med lite frukost och därefter begav vi oss dirket ner till vattnet för lite fiske. För mig och Maddie gick de inget vidare så vi gick och gjorde putte sällskap. Han metade med levande mört. Riktigt tålamodsfiske. Efter en stunds väntande var vi hungriga och åkte upp för lite spaghetti och köttbullar till lunch. Då var det nästan 20 grader varmt på verandan. Vi satt i linne och solade. Kändes nästan som sommar.

På kvällen blev det grillning med några öl. Gud så mysigt.  Helgen har varit fantastiskt mysig. Även om det inte fanns vatten i kran så överlevde vi. De är lite de som är charmen med att vara på landet. De är inte som hemma. Dock var de väldigt skönt att komma hem o få ta en dusch. :)


Igårkväll när putte hade somnat i fåtöljen satt jag och madde ute med täcken och tjocktröjor och bara pratade. Det var nog de absolut mysigaste på hela helgen. Tack älskling för att du är världens bästa vän.



Putte fiskar


Min Maddie i solen


Mys på bryggan


Det blev en hel del öl också...


Har haft en superhelg och de känns tungt att arbetsveckan börjar imorgon..
Men de händer ju en hel del roliga saker i veckan också...de får ni veta om senare :)


Puss o godnatt

Weeeeee...

Moooot landet :D Åh älskade saknade! ♥


Grillat med en kall öl. Kan någonting bli bättre en fredag som denna?


Inlägg 118

Ännu en hääärlig vårdag. Jag blir faktiskt glad av att solen lyser, trots  att jag måsten sitta inne på jobbet och missar allt. Men men. Som sagt för o tjata lite så i heeeeeelgen lär man få lite sol och ledighet.

Idag var första dagen på nya schemat, eller egentligen va de igår men då jobbade jag som vanligt 12-20 så kändes inte av så värst, Idag däremot slutade vi 16:15. HAHA en kvart tidigare, men de är mycket vissa dagar.


Förkylingen har inte brytit ut men den ligger liksom och retas på nåt sätt. Täppt i näsan men de rinner inte, hängig och fryser men ingen feber. Så de är bara fortsätta klämma i sig Echinagard, smakar kamelkiss.



Och grattis till Marielle som lyckades lura mig igår. tänker inte säga med vad eftersom de får mig att framstå som totalt bakom flötet. Haha :)

Bästa var ju McDonalds "aprilskämt" på baksidan av metro, såg ni de?


som hittat :P

Idag
blir de slapp i soffan och försöka vila bort förkylningen. Mååååste bli bättre tills imorgon!! Dessvärre har jag inga värktabeletter hemma så får överleva på kamelkisset.


Nej nu blir de slapp med naturgodis och skvaller




Tjingaling.

inte nu igen.

Det började igår när jag skulle gå o sova. Fick väldans ont i halsen. Tänk om man blir sjuk nu. Jag vill verkligen inte. Men tänkte  att det skulle gå över.  Men inte de inte, när jag vaknade imorse satt de onda kvar och jag var alldeles varm. Det brukar kännas mest på morgonen och kvällen. Det har knappts känts av på hela dagen, men nu börjar de krypa tillbaka, känner mig hängig och det onda har gjort sig påmint.

Ringde till Erik och  bad honom gå ner till apoteket innan de stängde o köpa lite Echinagard eller nåt annat mirakelmedel. jag vägrar bli sjuk. När jag var mindre var de en person som sa till mig att om man ger sig fan psykiskt på att inte bli sjuk så blir man inte de. Jag har försökt så många gånger men ändå tycker man synd om sig själv och kryper ner i soffan och då e de kört.

Så när jag kommer hem ska jag kurera mig. Jag ska försöka ställa in mig på att inte bli e sjuk men ska nog ändå krypa ner i soffan under en filt och tycka liite synd om mig, eller så får erik står för den delen. hihi ♥



Nej åter till verkligheten.

.-.

du vet, kvar fanns ingen undran
ingen lust och ingen skärpa
bara skatteskrapans skugga
och ett svidande drag
vi var starkare än mörkret
vi var snabbare än ljuset
vi var myten om oss själva
Jupiter och jag.

farväl Jupiter, adjö
jag måste läka mina sår
jag ser din singlande snö
dölja spåren där jag går


jag ska sakna din välsignelse
när stormarna rasar
länge ska du fattas
i den vådliga stan
tack för skymningens sånger
tack för nattens alla lögner
tack för rodnaden om morgonen
och drömmarna på dan

 

Att få längta...

...till i helgen när det bär av till landet. Gud, de är det enda jag kan tänka på just nu. Få sätta sig framför brasan, äta god mat, koppla av, fiska, umgås med dom bästa ♥

Åh de ska bli sååå mysigt.




Idag jobbas det enda till 20.00 :( blä.

Och att solen skiner för fullt ute gör ju inte att man blir mer motiverad precis.

RSS 2.0