200:e

Japp detta är då inlägg nr 200 för dem som ville veta :)


Hörru 147, i can seeee yooouuuu.... Muahaha.


Hej svejj detta blir en trevlig helg.

Tänk vad mycket det finns att vara glad över..


.så varför gå runt o deppa :D


Sjukt mycket att se fram emot. we, vilken alledeles fab. sommar detta kommer bli :)

hitta dessa två bilder från en heldag med Fotograf Peter Grimner och mimmi stog för makeup :D


h e j s v e j j




.



On my way..

Hemma från hårstudion. Anette är ju så bra :) Hon lyckas varje gång, med mitt envisa hår. Och nu blev jag ännu mer puschad. ja s k a göra de. Så är det bara. snart!

Supernöjd att ha en frisyr igen. Sommarblond och nyklippt. precis som de ska vara.
Nu bär det snart av till de där jobbet igen. Men dagarna tickar på och man börjar känna lukten av semester.
Förmodligen bär de av upp till sundsvall en vecka...vecka 28. Inleda semestern liksom. Eftersom  varken Maddie eller Erik e hemma på hela veckan så :( Kan ju inte vara alleles ensam ju.



Nej nu måste jag plocka iordning lite saker och bege mig mot bällsta. Vandringen får jag nog ta ikväll istället. Det blev lite stressigt såhär på mogonkvisten.



Ha en bra dag :) de ska jag försöka med iallefall.

Pöss.

Klipptime.

Japp nu ska jag ner o klippa mig innan jobbet :) weee..


För hon fyller år idag <3

För den sötaste bruden fyller år idag <3
Stooor flicka nu. Eller ja, längden förblir väl desamma men nu får du åka cinderella, haha.




Älskar dig gumms.



Hej på dig du.

Haha jag vet att du läser. kul va :)


*vinkvink*

Hej jag tror de är lördag.

Midsommar var helt okej, men helt galen, haha allt från otrevliga taxichaufförer, leriga klackar, till borttappade nycklar. . Ja det beskrev nästan hela kvällen.  :) Sjukt kul hade vi iallafall.




Lördagen vet jag inte ens vart den tog vägen
, morgonen började med att jag gick upp och tokstädade från midsommar. Diska, städa torka och sen matlagning till baby på morgonen så han fick sitt ägg & bacon :) Jag var i full gång och mådde inte de minsta dåligt faktiskt.............tills eftermiddagen kom. Då liksom hände nåt. Jag gick in och la mig på sängen och tvärsomnade. jag vaknade upp 23.00 och bestämde mig då för att ta av mig kläderna och krypa under täcket. Sen sov jag.

Idag kände både jag och Erik att när vi vaknade kunde vi bara inte sitta inne, så vi ringde Maddie och Putte och drog ut till harsjön för lite fiske och allmän avkoppling, väääldigt mysigt va de. Och välbehövligt efter en hel dag innomhus. ångest.










Ja en hel del fisk blev de också, kul för pojkarna...låta dom roa sig :)




Imorgon är det jobb igen.. men tanken på att de endast är 10 arbetsdagar kvar innan semster gör de lite lättare. Nu är det film som gäller, Zack and Miri make a porno. Den med en nybakad smaskig Hallon&blåbärs paj. JA TACK

Hej Svejj

Midsommar.

Ja då va de midsommar och vädret såg ljust ut till en början. Men jag hann bara in på toaletten så när ja kom tillbaka så öste det ner, bokstavligt talat ÖSTE ner.

men va gör de när man har sina kära här ♥

write to you later.


Ajöss.

Att svimma.

Ja, det börjar bli en vana.Jag har ju som bekant blodtrycksfall och då svimmar man lite titt om tätt. vid väl utvalda tidpunkter.
Jag hade som vanligt fullt upp med videokodningen och började sakta men säkert känna en typ av kramp i magen, tänkte att de kanske går över men var tillslut tvungen att springa in till toaletten för det kändes som jag skulle kräkas.

Det gjorde jag inte utan blev så svag i kroppen att jag var tvungen att lägga mig ner på badrumsgolvet. Låst dörren hade jag gjort samt glömt telefonen. Så där låg jag ju. Man tror ju ibland man ska dö. Hade sånna magkramper.
När jag väl hade kraft att resa mig upp tog jag hjälp av handfatet och drog mig upp. Tittade mig själv i spegeln, helt KRITVIT i ansiktet.  När jag såg mig själv blev jag plötsligt sådär svag igen att jag var tvungen att lägga mig ner.

Efter ca en kvarts vistelse på toaletten tog jag kraft och sprang in till min mor.  Självklart var hon inte där, men när jag väl kommit dit var jag tvungen o sätta mig ner igen. Hade ingen ork alls. och de mesta snurrade faktiskt om jag ska va ärlig.


Fick ligga inne i vårat vilorum i 2h innan älskling kunde köra mig hem. tur va de. Annars hade jag nog avlidit där inne.

Sööööta Ann-Louise hade bakat, till mig. Hon hade gjort små jordgubbspajer.  Tack så mkt, du e bra snäll du. :)

kolla söt



Ikväll blir de myyys, har köpt lite ostisar och cola. Skönt att veta att man är ledig imorgon. Jag behöver nog de. Funderade på om detta kan ha nåt att göra me jobbet, de har hänt så mkt där på senaste. Stress stress stress. Jag måste börja lära mig att känna efter när jag inte kan ta på mig mer ansvar Men jag funkar ju inte så :)

Nej nu ska jag lägga mig ner igen, magen börjar göra sig påmind.






Jag och Pumba

Nu har man jobbar klart för idag, kortvecka vill jag lova.

På fredag är det midsommar, tänk bara om vädret kunde leva upp till de. För sen blir det ju bara mörkare och mörkare (Jag vet,pessimist men min bror sa härom veckan att der snart är vinter, då blir man rädd)

På Midsommar blir de middagsbjudning, ja eller bjudning och bjudning. det ska firas med mina två hjärtan. Om allt går enligt planerna ska de bli nybakat också. Jag hade nämligen tänkt slå på stort och baka bröd + nåt gotte på dagen.
Till middag blir det förmodligen grillat med nån smaskig förrätt.

Planerna för natten är väl att pallra oss in till stan och besöka TGI fridays. Kanske möta upp grabbgänget också. Då blir vi några stycken och de kan bli kanon.


Förresten, häromdagen stekte jag pankakor, och ni vet när de är lite smet kvar i skålen, tillräckligt mycket för att ändå göra en pankaka av.

Så jag hällde i slatten och såg efter ja va klar att jag stekt en PUMBA-PANKAKA: Hur många lyckas med de?

Ser ni? de är Pumba med 5 ben och kamelpucklar :D hahahaha. Synd nog tog ja livet av honom innan han blev kall :)


Nej nu ska jag kika på Bachlorette. hahah tragiskt program. Älskar tragik.


Tjoss

Födelsedag 22


Vardagslyx.

Idag har jag varit ledig. Otroligt skönt, Fick sova ut imorse utan någon klocka eller telefon som ringde. Kan inte riktigt beskriva hur mycket jag behövde de just nu.
Gick upp och tänkte jag skulle städa och kanske baka en paj, men orkade ingenting av de. haha.
Blev bara lite småplock i sovrummet. Jag är en hejjare på att lägga mina kläder på golvet så jag rensade undan de.

Sen bar de av till min lilla Madeleine....myyysdag och en mumsig middag på Våning. Helt klart       v a r d a g s l y  x.

Förrätt: Maddie.Toastskagen  Mimmi-Vitlöksbröd.



Middag: Fajitakombo. Rätt liiiiten tallrik?



Helt klart en humörhöjare en måndag. Vi sa att vi måste göra detta oftare, visst de vore ju trevligt men min plånbok håller nog inte med om de :P

Efter middagen gick vi hem och la oss i sängen o kollade på Patrik 1,5 . Haha sjukt rolig film.
Nu är det mest soffläge.  Erik hämtade mig hos Maddie. Så snart är det sängdags. Skönt. Jag bäddade rent idag i sängen, och de bäääästa som finns är att gå o lägga sig i nytvättade sängkläder, håller ni inte med? :)




Snart är det semester gott folk.      28-31. Efterlängtat.



Adjö

Jobb jobb jobb jobb...

Har precis ätit frulle. Snart dags att bege sig mot arlanda igen.

Känns rätt tungt men å andra sidan är vädret uselt så varför inte tjäna lite pengar.


Imorgon är de leeedigt, så nice. Då ska de städas,tvättas och solas. Haha ledig o ledig men jag har friheten att gå upp när jag vill. De är ledigt för mig.


Saknar dig plutten ♥





Nej nu är det dags, ajöss.

nattläge.

Japp... jag b o r d e sova för länge sen. Men jag orkar inte. Låter helweird men de är sant. Har ingen lust och ork till att sova. Vill bara vara kvar i idag, varför vet jag faktiskt inte.

Lowa åkte precis, vi har haft en mysig pizzakväll med snyft-snyft film bl.a.  Underbart en lördag som denna



Ja, imorgon är de ännu en dag på jobbet. Men den dagen lär väl slinka förbi rätt snabbt också. Kanske inte som dagens men de hade ju sina förklaringar.
Hade skrivit upp mig på övertid på tisdag men fick de inte. Till en början blev jag rätt besviken men känner nu i efterhand att de nog va rätt bra. Då får jag sammanlagt 3 dagar ledigt nästa vecka vilket innebär att jag endast jobbar 2. Sen är det endast 2 veckor kvar till underbart efterlängtade semester. Tackar och bugar för den.



Nej nu somnar jag nästan här i soffan, ska gå in och värma upp sängen, shit va kallt vi har de om kvällarna.




Tröttmössa nr 1.



Godnatt gott folk.

hemma.

Vilken skön dag. måste jag bara påpeka och allting verkar stå rätt till. Jag har verkligen bestämt mig :D förlåt. Mest till mig själv för att ha ställt till allt. Men allting går åt rätt håll iallafall. Vilket känns rätt bra. Väntar bara på att få slå slag i saken. Den dan, den sorgen. :)
Enough.



Snart kommer Lowa. Åh de ska bli mysigt, Snart lämnar hon mig igen. :(  Men kanske att vi ses snart igen, i en hel vecka. Det skulle jag må bra av. Faktiskt. ♥




Puss sålänge,
återkommer ikväll eftersom herren min ska befinna sig på sjön natten lång.


Godmorgon lördag!

Äntligen helg.... brukar de heta.

Men i mitt fall just nu så spelar de ingen större roll för att jag jobbar hela helgen :(

Har precis duschat och ska sätta mig o ta en bit frukost.

Igår var en sjukt jobbig dag och de brast totalt. Mamma fick trösta mig lite. Men jag tror att de är på rätt väg igen nu och jag är helt säker på vad jag vill, nu har jag liksom bestämt mig. Så från o med september. Då jävlar :) Erik tyckte väl de var lite konstigt att de kom så plötsligt, men sanningen är att de faktiskt inte gjorde de utan detta är något jag känt av en längre tid.
Så på tiden att jag tar tag i de, man är ju fortfarande ung.... Vill inte berätta exakt vad de handlar om, återkommer när de är helt fastställt.



Mitt underbara troll som får en att le, oavsett.



Trevlig dag allihopa

:D

ja kort o gott.


:D








oooppss!

Dom e pååååväääääg.

hhihihi. åh va glad ja blir, mina skor är skickade.

 Ni vet dom som jag beställde förra veckan! :) Det stog att de skulle ta 21 arbetsdagar att skicka och de såg jag igår. då blev jag ledsen. Men så kom jag hem idag och hade fått mail från företaget att dom är skickade. Jag menar 21 arbetsdagar är väl lite väl mycket från Lund?




Synd bara att ja inte får använda dom i helgen då eftersom jag jobbar. :(
men då kan dom stå där och glänsa tills de är dags.


Snart kommer babe hem, han har vairt o fyllt på sin arm lite grann :) hihi med kattor. Det blev säkert jättebra. ska bli kul o se när han kommer.


Nu ska jag ta mig någonting att äta. sjukt hungrig.



Förbättring från igår, kalaset är inte riktigt här men när de väl inträffar kommer ja låta dig veta.
!

Min måndag....

Har jobbat, de tog en del på krafterna kan man säga. just idag va de sjukt jobbigt att t sig dit. Jag behöver sova, de är vad jag behöver.

Maddie drog me mig till täby så hon kunde inhandla sig två nya vänner, Trulls och Doris.
hahah söta små varelser, har vi tur så hinner dom lära känna varandra innan dom ligger o flyter, haha nej då maddie, ja tror du är en bra Guldfiskmamma.

Nu har det putsats fönster också, vuxenpoäng till dig hjärtat.  



Jag har haft lite problem att äta idag, av någon konstig anleding, fick iallafall i mig en liten sushi idag i täby. mätt blev jag. for sure. Nu ligger man här och har inga krafter kvar. Hur ska man orka med en hel arbetsvecka? Ja du de är frågan, speciellt helgen känns tung, då ja förmodligen kommer få ta mig till jobbet på egen hand vilket inte känns helt okej.
Men förmodligen jobbar jag eftermiddag, och jag behöver inte gå upp innan tuppen.



de ska göras något åt, inom sinom tid.
Helt klart.
dag kommer smällen :)
Och då blir de kalas

.


Sängdags.

Nej, om man skulle ta o krypa ner i sängen. Känner att ja behöver sova. Tidigt morgon imorrn.
Jobbar förmiddag mån-ons och sen är de eftermiddag torsdag och fredag. doooock jobbar ja helgen. Käänns sjukt pissigt men men, va gör man.

Nej usch jag är verkligen jättetrött.


N a t t i


Mixed up and pushed down

Nej. Inte igen. Tänk att man kan utsätta sig själv för de, helt frivilligt. Och sen sitter man och å:ar sig för att man kommer på att de kanske inte blev som man tänkt.

Tur att det finns vissa som faktiskt förstår, för vad skulle ja göra utan de?  Jag å:ar mig just nu för mig själv, tyst så ingen hör.
Är det mål nu? Det sista? Jag tänker väldigt mycket också, de är jag bra på.





Nu ska jag krypa ner i soffan under filten och titta på tv. P har just nu ockuperat hela, men snart ska dom iväg, och då får ja både soffan och lägenheten för mig själv! Perfekt. vad mer önskar man sig en söndag som denna och alla andra.
Jag har idag tillagat tunnbrödsrulle, det var sjuuukt gott! De är ju så mycket godare än att köpa en färdig.






M, förlåt för igår. ♥ men du vet att jag hade hopppat igår utan dig. Du är min bästa och kommer alltid vara.



Förresten...

vilken jevla tabbe

Inte lykke li men ganska så lyck-lig

Så var man hemma hos Maddie. Vi håller på o taggar till. Ikväll ska vi fira kittycat.

Men denna dag har varit hård. För o bara nämna förnamet. Oj oj. =)


Jag vågar inte riktigt lova vart de blir ikväll. Men jag misstänker de värsta. Eller så blir de helt enkelt tidig hemgång ( vem försöker jag lura).





Sorry att ja inte har så mkt bilder o bjuda på men de kommer kanske imorgon. De lär ju bli en del bilder i afton.




Nu ska ansiktet på igen efter en   v ä l b e h ö v l i g  paus.


puss

Alive.

Jag tänkte bara försäkra alla om att jag fortfarande lever.


t r o t s  a l l t

Morgon!

Grått och tråkigt ute. Inte alls roligt. Vaknade strax efter sju av att kattorna stog o trampade. Visserligen ganska mysigt men hade velat sova ett liiiiiitet tag till. Nåja.

Sitter vid frukostbordet. Idag blir de en sub och lite blåbärssoppa :) Åh va gott de är med blåbärssoppa.

Som sagt de blev lite shopping igår. Och de blev mer än jag trodde :P  Ooops!
Det blev en jätteskön t-shirt aktig sak och ett vitt linne. Precis innan ja skulle betala detta så hittade jag en svart klänning och var "tvungen" o köpa den också. Haha.






Imorgon tar   carro  studenten. Igår va hon här och ville ha sina ögonbryn noppade. Och de gick ju bra, men inte smärtfritt. Haha.



Nej nu e jag hungrig. Hej för nu.

Like im addicted.

Jobbet lockar inte precis...jag orkar inte ens ta rast. Så trött är jag. :(

idag efter jobbet ska jag nog bege mig till väsby C. Tänkte shoppa lite, eftersom jag inte tycker jag gjort de tillräckligt denna vecka (?)

Jag gillar egentligen inte de centrumet men orkar verkligen inte åka till Täby C heller, de ligger liksom förbi hemma, då måste man åka fram o tillbaka, nu kan jag iallafall göra mina ingandlingar påväg hem. we.

Jag vet egentligen inte vad jag ska handla vilket är mitt största problem för då brukar jag komma hem med både de ena o de andra. Haha jag känner mig själv för väl

Nej om man skulle ta o njuta av den lilla rast man har kvar utan o stirra på en nedrans skärm. haha







Överraska mig





hej

Nu är dom mina...

Nu har jag köpt skorna här nedan <3

Ja har tänkt på dom hela dagen så var tvungen....


:)

In löv.

Jag är kär








Mimmi i ett nötskal

Japp, jag har gjort de igen. Gjort av med pengar jag egentligen inte har på helt onödiga saker. Och denna gång blev de
Wii fit.
Har dock velat ha de ett tag och de har inte tillverkats på ett tag men japanerna har väl börjat jobba igen :)
Så nu är de beställt och kommer väl hem här i veckan. Mycket trevligt om ja får säga de.
Jag tror att jag ska bli fit, så låt mig tro de.






Trollunge.

Erik tycker jag ser ut som ett troll, han är lite knäpp. Han önskar att ja skulle ha sånna där små öron som liksom var lite utåt...om ni förstår. När jag hittade en bild på mig nyligen börjar ja långsamt förstå vart detta kommer ifrån.. :)


Kan dock vara de lockiga håret som ger effekten. Men ändå.

Jag har nu kommit hem och har ooooerhört dåligt samvete. Skulle promenerat idag men ORKADE bara inte. Kan ha något med att göra att jag idag tog mig hem helt på egen hand. Utan diverse chaufförer som jag skämts bort med på senaste tiden. Bussen hela vägen hem. Dock så fick jag sitta i väsby ett tag men vad gör de när de fina vädret strålar med sin närvaro.

Erik komer ju som sagt hem sent idag och ja ska nu laga middag i min ensamhet. Det blir nog strömming och potatismos. Fisken ligger i kylen och om de inte äts snart kommer de bli gammalt. Och lukta fisk ( haha).


mmm.....mumma. Nu är de matlagning då. Hörs senare.

hej svejj

Jobbing.

Japp sitter på jobbet och har rast, jag vet. tragiska mig som sitter här istället för o vara ute. :) Men men har ju hela eftermiddagen på mig. Kommer spendera kvällen ensam också då min käreste ska tillbringa aftonen med fiskarna. HAHA. Lilla bubben, de är han värd, ja menar ja va ju trots allt borta heeeela långa helgen.



Skratta bäst som skratta sist


;)

*fling*

RSS 2.0