Hej jag tror de är lördag.

Midsommar var helt okej, men helt galen, haha allt från otrevliga taxichaufförer, leriga klackar, till borttappade nycklar. . Ja det beskrev nästan hela kvällen.  :) Sjukt kul hade vi iallafall.




Lördagen vet jag inte ens vart den tog vägen
, morgonen började med att jag gick upp och tokstädade från midsommar. Diska, städa torka och sen matlagning till baby på morgonen så han fick sitt ägg & bacon :) Jag var i full gång och mådde inte de minsta dåligt faktiskt.............tills eftermiddagen kom. Då liksom hände nåt. Jag gick in och la mig på sängen och tvärsomnade. jag vaknade upp 23.00 och bestämde mig då för att ta av mig kläderna och krypa under täcket. Sen sov jag.

Idag kände både jag och Erik att när vi vaknade kunde vi bara inte sitta inne, så vi ringde Maddie och Putte och drog ut till harsjön för lite fiske och allmän avkoppling, väääldigt mysigt va de. Och välbehövligt efter en hel dag innomhus. ångest.










Ja en hel del fisk blev de också, kul för pojkarna...låta dom roa sig :)




Imorgon är det jobb igen.. men tanken på att de endast är 10 arbetsdagar kvar innan semster gör de lite lättare. Nu är det film som gäller, Zack and Miri make a porno. Den med en nybakad smaskig Hallon&blåbärs paj. JA TACK

Hej Svejj
2009-06-21 @ 18:54:30 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0